TJEDNI HOROSKOP

Bikove i Blizance čeka uzbudljiv ljubavni tjedan

30.09.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Bikovi, Blizanci, Djevice, Jarci i Ribe osjetit će utjecaj Venere pa će se naći u raznim intimnim situacijama, a ostali će znakovi više biti aktivni na financijskom i obiteljskom planu. Kakva još astrološka previranja očekuju zodijačke znakove, pročitajte u novom tjednom horoskopu na tportalu

Ovnove ovaj tjedan čekaju svađe koje će uglavnom sami započeti, a Bikovi će doživjeti novi intenzitet u ljubavnom životu. Blizanci će se prepustiti svom uobičajenom avanturističkom duhu pa se možda dogodi romansa na radnom mjestu, a Rakove čeka interesantan tjedan pun izazova – kako na financijskom, tako i na ljubavnom planu.

Lavovi bi mogli biti nervozni zbog raznih obiteljskih obaveza, a Djevice će se napokon malo prepustiti novim iskustvima. Vage će se posvetiti domu, a Škorpioni bi si mogli početi ugađati na intimnom planu.


Ako budu neoprezni, Strijelci bi se mogli naći u kompliciranoj intimnoj situaciji, a Jarci bi mogli naći ljubav ondje gdje je nisu očekivali. Vodenjaci bi mogli nasilu pokušati promijeniti svoju ljubavnu situaciju, no jedino će iskren razgovor donijeti rezultate. Ribe osjećaju pozitivno djelovanje Venere pa će provoditi više vremena s voljenom osobom.

Detaljan tjedni horoskop pročitajte OVDJE