GODIŠNJI HOROSKOP

Bik

30.12.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Bik

Bogat društveni život i porast obaveza

Odnosi

Svakodnevica će vam biti ispunjena brojnim zadacima i obavezama pa ćete rijetko kad moći sebi priuštiti odmor i opuštanje. Trenuci s voljenima bit će dragocjeni i pomoći će vam da nadiđete sve nesporazume nastale zbog prezaposlenosti. Bikovi samci uživat će u bogatu društvenom životu. Više ćete izlaziti i kretati se u većim društvima, a zanimljive osobe upoznavat ćete prilikom putovanja ili pohađanja zanimljivih tečajeva. Odnos koji započne kao prijateljstvo mogao bi postati važan dio vašeg života. Nakon srpnja obitelj i zajedništvo važniji su vam od svega, no nesporazumi s bližnjima koštaju vas mnogo živaca. Moguće je preseljenje ili kupnja vlastite nekretnine.

Novac i obaveze

Povećan opseg poslovnih obaveza nagnat će vas da češće ostajete u uredu i nakon radnog vremena. U prvom dijelu godine suočavat ćete se s nepredviđenim okolnostima i zastojima, no strpljenje i tolerancija pomoći će vam da izvučete maksimum iz svake situacije. Neka će partnerstva biti raskinuta, no pripazite da time ne budete oštećeni. Ako procijenite da ćete pretrpjeti gubitke, pokušajte se prilagoditi zahtjevima druge strane. Do sredine ljeta više ćete putovati i ostvarivati zanimljive poslovne kontakte. Mogli biste dobiti ponudu da radite u drugom gradu, no nemojte donositi odluku bez savjetovanja s obitelji. Nakon srpnja izbjegavajte preuzimanje rizika. Budite oprezni prilikom ulaska u veće investicije i ne ulažite u nekretnine ili dragocjenosti ako nemate dobru financijsku podlogu.

Zdravlje i ljepota

Zdravstveni problemi bit će vezani uz vaše životne navike. Autodestruktivno ponašanje neće proći bez posljedica pa ćete morati razmisliti o mijenjanju životne rutine i radu na sebi. U drugoj polovici godine moguć je povratak kroničnih smetnji, a posebno osjetljivo bit će grlo, vrat i sinusi.