SKROMNA UCJENA

Besplatne videoigre u zamjenu za domenu

07.08.2009 u 09:52

Bionic
Reading

Kako već i ptice na grani cvrkuću, ove jeseni stiže Modern Warfare 2, a njihovi su autori već sada ucijenjeni za Modern Warfare 4

Pravovremeno registriranje domena vrlo je važna stavka tijekom razvoja neke igre jer ne želite da se posjetiteljima umjesto vaših stranica otvore neki pornografski sadržaji. Nažalost, mnogi razvojni timovi ne razmišljaju unaprijed, kao što je slučaj i s Infinity Wardom. Spomenuti su napravili odlični Call of Duty: Modern Warfare čiji drugi dio stiže ove jeseni, a obzirom na uspjeh serijala ne sumnjamo da ćemo dobiti još par nastavaka.

Web adresa Modern Warfarea 2 glasi Modernwarfare2.com, a ako ukucate Modernwarfare4.com, stići ćete na stranice u vlasništvu ZiiP Gaming Communityja na kojima jasno stoji da će domenu prepustiti Infinity Wardu ukoliko daruju besplatne kopije Modern Warfarea 4 kad bude dovršen svim njihovim članovima - trenutno ih je 62. Da stvar bude gora, Modernwarfare3.com je također u rukama privatne osobe, Anthonyja Abrahama s Floride koji posjeduje i ZReactor, stranice sa sadržajima za Zune.