BORBA ZA PLAVUŠU

Barbie i Ken možda će ponovno biti zajedno

07.02.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Iako je ovakav zvjezdani par materijal za rubriku Showtime, nekako se našao kod nas. Barbie i Ken možda će ponovno biti zajedno

Čini se da se veza između Barbie i australskog lutka Blainea bliži kraju. Iako je prekid između Barbie i Kena trajao čak sedam godina, očito nije lako izbrisati 43 godine koje su proveli zajedno.

Plavokosi australski surfer Blaine izgleda nije bio dovoljno strastven za Barbie jer ona na Facebooku i Twitteru kaže da ne zna što da radi.

'@OfficialKen i ja smo se odlično provodili', rekla je Barbie na svom Twitteru

Stari Ken koji je promijenio imidž i postao novi 'Ken koji govori divne stvari' na svom Twitteru kaže da smatra da su Barbie i on savršeni jedno za drugo. Dodaje da ga oni koji ga prate na društvenim mrežama mogu poduprijeti svojim glasovima i omogućiti mu da se pomiri s Barbie.

Proizvođač igračaka Mattel Inc. pokušava tako opipati bilo svojih kupaca i saznati bi li se slavni par trebao pomiriti. Kako bi Kenu povećali šanse da ponovno osvoji Barbie, napravili su novu igračku koja je 'savršeni dečko za svaku priliku'.

Javnost će svojim glasovima na internetskoj stranici Barbiandken.com odlučiti hoće li Barbie i Ken ponovno biti zajedno. Sudeći po dosadašnjem stanju, Ken bi mogao ostati sam, no Barbie još nije donijela nikakvu odluku.