BLOG GOLOGUZAN

Bandić i Kosorica plešu kako vi dirigirate

19.02.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Očajna vremena zahtijevaju očajne mjere. No naše se još uvijek svode na maksimalno iskorištavanje elektroničkih dostignuća, pisanje blogova i oduševljavanje forvardušama koje umjesto nas govore ono što mislimo

Kad se ljudi zasite lokalnih šerifa i pijanih kauboja, a suviše su lijeni i demoralizirani da budu glasni, onda se online dnevnik pokaže kao idealno rješenje i onima koji imaju nešto za reći i onima koji žele čuti nešto novo.

Zabavna forvarduša skinuta s bloga Gologuzan stavlja premijera, potpredsjednicu Vlade i zagrebačkog gradonačelnika u poziciju lutaka kojima se možete igrati prema zadanim parametrima. Premda imate osjećaj da oni plešu kako vi svirate, stvarnost je zapravo puno okrutnija.

Zagrebački gradonačelnik pokazat će vam svoju fizičku spremnost u sportskim hlačicama i potkošulji, a vi ga možete uputiti da trči, skače, rasteže se, radi čučnjeve i koješta drugo, sve s osmijehom na licu. Premijer i potpredsjednica Vlade pokazat će svoje plesno umijeće. Mijenjajte im pozadinu i dodajte disko rasvjetu.

Na blogu Gologuzan naći ćete pregršt zabavnih i satiričnih montaža i komentara. Autor ne zaboravlja gotovo svakodnevno prokomentirati političku i društvenu situaciju u Hrvatskoj, pa tako nije zanemario ni SP u glupometu, uvođenje OIB-a, recesiju... Uživajte u igricama jer su, kako se čini, one maksimum koji ćemo si svi zajedno dopustiti još neko vrijeme.