SVI SU GORE

Antonov 225 ukrcao i odnio udrugu 'U ime obitelji'

11.11.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Najveći zrakoplov na svijetu prevest će transformator mržnje rijetkim filipinskim otocima s nametljivim mirom i tolerancijom

Zagrebački aerodrom koji je ustvari u Velikoj Gorici ovih dana bio je gost najvećem zrakoplovu na svijetu, Antonovu 225, koji će na Filipine otpremiti transformator netrpeljivosti što nedostaje tamošnjoj zajednici.

Transformator za netrpeljivost ili inicijativa 'U ime obitelji' najnoviji je proizvod dugogodišnje plodne suradnje Hrvatske i Vatikana. Radi se ustvari o kolektivu koji ljudima pažnju sa svakodnevnih stvari - kao što su poštovanje, tolerancija i rad - skreće na poštivanje propisa iz knjige pripovijetki otprije dvije tisuće godina.

'Radi se o jedinstvenom teretu. Nitko još nije drugoj državi poslao sredstvo za kvalitetniju mržnju drugih ljudi kroz ustav. Moramo biti ponosni na to', rekao je jedan od projektanata transformatora.


Inače, transformator je naručen kada je filipinska pobunjenička skupina istrijebila svoje protivnike te tražila načine za širenje netrpeljivosti pa se hrvatska tvrtka Katolička crkva učinila kao logičan odabir. Inače, transformator je specijaliziran za visokopokatoličene zemlje te se očekuje brza prilagodba.

Zanimljivost je da je njegov prijevoznik, zrakoplov Antonov 225, gay i već 15 godina živi u sretnoj vezi s ruskim putničkim zrakoplovom Tupoljev 154. Zanimalo nas je zna li najveći zrakoplov što prevozi.

'Ja sam profesionalac i svaki teret mi je jednak', kratak je bio Antonov dok su posebni stručnjaci za netrpeljivost iz Vukovara pomagali pri utovaru egzotičnog tereta.

Prilozi News Bara na tportalu su satirično-humoristični, vijesti su izmišljene i ne treba ih shvaćati ozbiljno.