'KAD PLAČEM, LIŽU MOJE SUZE'

Amerikanka ostavila supruga zbog 19 štakora!

10.03.2013 u 10:50

Bionic
Reading

Amerikanka Chantal Banks živi s 19 štakora koje, kaže, voli više nego ljude pa je zbog njih ostavila supruga koji ih više nije mogao trpjeti

Da nismo svi jednaki i da ne volimo iste stvari, dokaz je Amerikanka Chantal Banks koja više od ičega voli svojih 19 kućnih ljubimaca - štakora. Zbog štakora koje, kaže, voli više nego ljude ostavila je i supruga.

Neobična i nevjerojatna priča bit će objavljena na kanalu TLC u novoj epizodi serijala 'Moja luda opsjednutost', u kojoj Chantal opisuje svoj svakodnevni život s glodavcima.

'Svaki od štakora ima drugačiju osobnost, primjerice Burger voli jesti, a ne voli vježbati. Janice se voli ljubiti, Lilly je moj skakač...', priča. Kaže da se u štakore zaljubila sa 16 godina.

Njezine kućne ljubimce obožava i njezin sin Kevin, ali na odobravanje nije naišla kod svog supruga koji više nije mogao podnijeti njezinu opsjednutost štakorima pa su se razišli.

'Moj suprug nije se htio više brinuti o štakorima, a to mi je bilo jako teško. Shvatila sam da trebam otići u svoj stan sa svojim štakorima. Moji štakori me ne osuđuju, vole me onakvu kakva jesam, a kad plačem, oni ližu moje suze', kaže Chantal.