NA KRILIMA LJUBAVI

10 najspektakularnijih prosidbi

10.02.2013 u 10:58

Bionic
Reading

Svi volimo lijepu romantičnu priču – ne pretjerano sladunjavu, ali dovoljno da možemo uzdahnuti na kraju. Svaka takva priča ima i svoj početak – u obliku prosidbe. Donosimo vam deset spektakularnih početaka

'Draga, čitaj mi s usana'

Baš su šašavi ti zaljubljeni! Isaac Lamb svojoj je djevojci organizirao flash mob kombiniran sa svojom izvedbom pjesme 'Marry You' Brune Marsa – na playbacku. No Isaac nije bio jedini koji je samo otvarao usta. I njegova djevojka je u šoku ostala bez teksta.


Ima li pilota u avionu?

Duhoviti ljubavnik dosjetio se da bi bilo baš zabavno reći svojoj djevojci da su mu komande zrakoplova kojim pilotira otkazale prije nego joj je pokazao svoje prave namjere. Kreativni 'komičar' uz prsten joj je priznao da ipak ne padaju, a djevojka, kojoj je laknulo kad je saznala da im ne prijeti skora smrt, rekla je sudbonosno 'da'.


Lov na blago

Stephen Kaes osmislio je prosidbu koja je bila oduševljavajuće kompleksna, a sastojala se od lova na blago, snimke te okupljanja obitelji i prijatelja. Kaes je, razumljivo, bio nervozan pitajući se hoće li njegov zamršen plan uspjeti, no čim se njegova djevojka Nicole pojavila na pravom mjestu u pravo vrijeme, znao je da će oboje pamtiti taj dan ostatak života.


Ništa ne kaže 'udaj se za mene' kao flash mob

Poveća parada koja je počela plesom flash moba, a kulminirala maršem kostimiranih svirača nesumnjivo je iznenadila djevojku pred koju je na kraju kleknuo njen prosac. Suze su joj se već počele nakupljati u očima kad je ugledala prijatelje i obitelj koji su stigli netom prije njenog dečka. Iza veselog 'da' uslijedio je dug i strastven poljubac.


Romantična komedija

Kolumnist u novinama New York Times David Pogue za svoju je djevojku snimio lažnu najavu za film koju je uspio prikazati u kinodvorani. Reakciju svoje buduće zaručnice je, naravno, snimio.


'Bi li se ud… Uh, gdje mi je prsten?'

Nakon što je flash mob koji se sastojao od djevojčica iznenadio njegovu djevojku Danny je kleknuo na jedno koljeno i izvadio kutijicu u kojoj – nije bilo prstena! Trenutak panike nije dugo trajao jer se sjetio da je nabavio ljepšu kutijicu u koju ga je premjestio. Njegova djevojka Tina odmah mu je oprostila neugodni trenutak i rekla 'da'.


Romantična šetnja parkom

Brad je svojoj djevojci organizirao romantičnu šetnju parkom koja se ubrzo pretvorila u prolazak pokraj vrlo raspjevanog i rasplesanog flash moba. Sve se završilo gledanjem snimke na plaži i samom prosidbom.


Čestitke na diplomi – i zarukama!

Nije baš svaki dan da diplomirate. A zamislite tek da vam na promociji bolja polovica izbaci veliko pitanje. To bi svakako bio dan za slavlje. Samo pitajte Sarah Cooper koju je na baš takav način zaprosio Sam Miller


Sve za jaje!

Domišljati prosac organizirao je uskršnji lov na jaje za svoju djevojku. Ostavio joj je niz poruka koje su je vodile do onog najvažnijeg pitanja i dva prstena. Gotovo je nepotrebno reći da je dala sve točne odgovore – uključujući onaj zadnji.


Brzi i – zaljubljeni

I zadnja je nama još uvijek najomiljenija prosidba iz 2011. Snimka Matta kako prosi Ginny u kinu ostala nam je u posebnom sjećanju i svakako zaslužuje biti na ovoj listi. Više o prosidbi možete pročitati ovdje