RADOST U KUĆI

10 najsmješnijih snimki s bebama

19.08.2012 u 11:26

Bionic
Reading

Djeca su radost u kući, u to nema sumnje, a tu će tvrdnju itekako potvrditi i deset najsmješnijih snimki s bebama – od bebe koja pleše uz Beyoncé do klinca koji se uznemiri svaki put kad njegova mama ispuhuje nos

'Charlie me ugrizao za prst'

Slatki dječak koji drži svog mlađeg brata u krilu i gura mu prst u usta, a zatim jauče jer ga je mališan ugrizao postigao je gotovo 500 milijuna gledanja. S tim se uistinu teško natjecati.


'Ne volim te stalno, mama'

Dječačić na snimci objašnjava mami da je ne voli cijelo vrijeme, nego samo kad mu daje kekse. Kao što se kaže – iz dječjih usta samo istina.


Cory – mali plesač

Mali Cory možda je tek u pelenama, ali već pokazuje znakove svijetle budućnosti u plesu. Njegov izbor koreografije nije mogao biti puno bolji od Beyoncé. Coryjeva snimka na YouTubeu pogledana je više od 33 milijuna puta.


Beba oduševljena tatinim igranjem na Nintendu

Brižni otac pokušava spojiti vrijeme provedeno sa sinom s igranjem golfa na Nintendovoj konzoli i moramo priznati da mu je to pošlo za rukom. Svaki put kad otac zamahne virtualnom palicom, mališan prasne u veseli smijeh – očito je da se obojica dobro zabavljaju.


Bebe ne trebaju tehnologiju da bi se dobro zabavljale

Dokaz da ne morate imati neku skupu igračku ili najnoviji tehnološki krik jest snimka bebe koju oduševljava trganje papira. Malu djecu je ponekad stvarno lako zadovoljiti.


Zastrašujući nos

Snimka bebe koja izbezumljeno gleda svoju mamu svaki put kad mama ispuhuje nos sad je već legendarna, no ne bez razloga. Lice koje mališan napravi svaki put kad njegova majka ispuše nos je jednostavno neprocjenjivo.


Bebin zarazni smijeh

Kao što smo već rekli, ne treba puno da bi se nasmijalo bebu, no ovaj mališan očito se voli smijati - i to od srca. Poslušajte samo zarazan smijeh mališana kojeg i najjednostavniji glas oduševljava.


Talentirani 'Beatle'

Korejski dječak trebao bi biti počasni član legendarne grupe The Beatles. Mali zabavljač jedva drži gitaru, no pjesma 'Hey Jude' koju pjeva jasno je prepoznatljiva. Možda bi se trebao povezati s plesačem u pelenama i osnovati mali bend.


Za dodatnu slatkoću – četvorke se smiju u isti glas

Četiri bebe na snimci očito su došle na svijet u isto vrijeme, pa nije ni čudo da su neizmjerno slatke kad se sve smiju u isti glas. Ako je jedna beba koja se smije od srca bila zarazna i izvukla vam osmijeh na lice, možemo samo zamisliti koliko će vas ovaj 'kvartet' oduševiti.


Nevjerojatna beba-nindža

Beba koja na trenutke podsjeća na malog zločinca koji kuje neke zle planove, a već sljedećeg trenutka izgleda kao majstor borilačkih vještina, pravi je biser među snimkama beba s YouTubea. Ova lista svakako ne bi bila potpuna bez nje.