VJERUJU U LJUBAV

10 najluđih vjenčanja 2012.

30.12.2012 u 10:34

Bionic
Reading

Ni vjenčanja nisu što su nekad bila. Deset parova odlučilo je svoje zavjete dati na neobičnim mjestima – od groblja i ludnice do interneta i vjenčanja na skijama

Vjenčanje iz budućnosti

Amanda Volf i njezin zaručnik (sada suprug) Grant Engler na svoje su vjenčanje – doletjeli!

Iznajmili su par jet-packova na vodu za nevjerojatnih 90.000 dolara do svatova na kalifornijskoj plaži Newport Beach. Planiranje samog vjenčanja za mladenku je bio mačji kašalj s obzirom da to inače profesionalno radi.

Vjenčanje na Twitteru

Vrlo brza tipkačica Candan Canik i podjednako spretni turski mladoženja Cengizhan Celik sklopili su svoj brak putem Twittera. Oni su prvi par koji je to učinio, a s obzirom da se Celik profesionalno bavi društvenim medijima, one koji ga znaju to vjerojatno i nije začudilo. Ono što ih je možda ulovilo malo nespremne je činjenica da je i svećenik cijelu ceremoniju obavio putem te društvene mreže.

Vjenčanje ili – vjenčanja?

Jedan par odlučio je vjenčati se ne jednom, već 23 puta na 23 različita mjesta. Svi oni kojima je priprema za sklapanje braka ostala u sjećanju kao jezovita noćna mora sad se vjerojatno hvataju za glavu i pitaju kako je moguće da je to netko htio napraviti 22 puta više nego oni.

Lisa Gant i Alex Pelling bili su mladenci već u više od deset zemalja, a plan im je vjenčati se 90 puta u tri godine – i za sad im prilično dobro ide.

Dok ih smrt ne rastavi

Kad vam brak počne na groblju morate se zapitati koliko će potrajati i hoćete li uopće preživjeti svadbu.

Diane Waller i Randy Kjarland za svoje neobično vjenčanje odlučili su se kako bi bili bliže svojim preminulim roditeljima koji svi počivaju na istom groblju. Neobičan izbor, ali u današnjem svijetu teško da bismo mogli reći kako se radi o najčudnijoj stvari za koju smo čuli.

Zapaljivo vjenčanje

Anna i njen suprug Christos Karalis tipični su mladenci koje je u nezgodno vrijeme pogodila ekonomska kriza. Njih dvoje vjenčali su se u Grčkoj – na benzinskoj stanici

Za ovaj zapaljiv izbor sumnjivih mirisa Karalisi su se odlučili isključivo kako bi uštedjeli – naime, mladoženja je vlasnik benzinske stanice.


Lakše se diše

Antonie i Bob Ewing strastveni su penjači, pa su se odlučili vjenčati na 300 metara nadmorske visine – na južnom vrhuncu planine Seneca Rocks u Zapadnoj Virginiji. Pretpostavljamo da tijekom ceremonije nije bilo orgulja, već su im krikovi orlova u prolazu pružili glazbenu pozadinu.

Brak je ludnica

Alesia i Rob Conover odlučili su nakon 25 godina braka obnoviti zavjete – u napuštenoj ludnici za neizlječive slučajeve u Illinoisu. Nagađamo da se radi o šaljivoj simbolici.


Gdje još nitko nije bio

Neistražena područja su specijalnost ljubitelja 'Zvjezdanih staza'. Jossie Sockertopp i Sonnie Gustavsson odjenuli su na sebe više nego samo uniforme iz te znanstvenofantastične franšize – za vjenčanje koje se održalo na samoj londonskoj konvenciji nosili su maske kako bi izgledali kao pripadnici klingonske rase.

Što se dogodi u Vegasu – ne ostaje u Vegasu?

Las Vegas uvijek je bio poznat po svojim 'ho-ruk' vjenčanjima, no čak i njihove tradicionalne ceremonije uspjele su doživjeti dodatno skraćivanje. Najnoviji trend je – 'vjenčanje na ulici'.

Stephanie i Kelly Tucker vjenčali su se za samo 99 dolara u nepunih 15 minuta. Iako cijela stvar možda ne zvuči kao vrhunac romantike, sretni par je prezadovoljan s jeftinim sklapanjem braka jer su oboje pretrpjeli znatne financijske gubitke, a ovako su si ipak mogli platiti još i odlazak na koncert poslije vjenčanja. Štoviše, karte za koncert su sigurno koštale više nego cijela ceremonija.

Vrijednosti do kojih držimo

Eva James i Daryl Pittman vjenčali su se u trgovini True Value (prava vrijednost) jer su se tamo prvi put sreli. Sretni par je čak rezao i tortu, a djeveruše su lovile buket između bušilica i električnih roštilja

Ako je ovo dvoje započelo novi trend, možemo očekivati da će i nas jednom pogoditi vjenčani buketić dok tražimo alat u nekom od velikih samoposluživanja.