NIKAD VIŠE

10 najbizarnijih novogodišnjih odluka

29.12.2013 u 09:41

Bionic
Reading

Ostavljamo još jednu godinu iza sebe – nekima dobru, drugima lošu – i ulazimo u 2014. Mnogi od nas će s dolaskom Nove godine okrenuti novi list ili barem sami sebi lagati da će to učiniti, no neki će napraviti korak više i obećati si neke bizarne stvari, kao naši primjeri s Twittera - da će početi redovno čistiti svoje seksualne igračke ili da će prestati koristiti smiješan glas tijekom seksa

Više neću ljubiti samo svog ljubimca

Ova novogodišnja odluka ima nekoliko oblika – od onog u kojem se doslovce radi o slinjenju po ljubimcu jer ne postoji ljudsko biće koje bi trebalo biti objekt naših nježnosti do onog u kojem koristimo životinju kao ispriku da nemamo društveni život. Oni koji su pod borom imali samo igračke i poslastice za životinje, znaju o čemu pričamo.

Ove godine više neću ući u kupaonicu dok je zauzeta

Iako ste čuli neobične zvukove u kupaonici, svejedno ste ušli. Što god ste tamo ugledali – oca koji gol popravlja tuš ili roditelje u položaju 'veselog pauka' - to ste i zaslužili. Trebali ste biti pametniji, no kako niste, sada ste na listi naših novogodišnjih odluka.


Ove ću godine imati dlakavije pazuhe od prsa

U slučaju muškarca ova je novogodišnja odluka bizarna, no ne onoliko koliko je bizarna u slučaju žene. Ne znamo radi li se o posljedicama 'prirodnih' preparata naručenih iz Kine ili o ugrizu radioaktivnog pauka, no nitko ne bi smio 2014. dočekati dlakavijih prsa od pazuha. Jedno je sigurno – Chuck Norris i Sean Connery sigurno se nikad nisu bavili takvim pitanjima.

Prestat ću uz svaki obrok jesti kruh i putar

Očito se ne radi o rijetkom problemu s obzirom na to da svatko od nas zna barem jednu osobu koja dopunjuje svoje obroke kriškom kruha koja je namazana putrom. Pretpostavljamo da se radi o osobama koje su u djetinjstvu često jele u restoranu gdje prije obroka uglavnom dobivate kruh i maslac jer nam, iskreno, ne pada ni jedno drugo objašnjenje zašto bi itko uz ručak, pojeo još i doručak.

Suzdržat ću se od čudnog glasanja tijekom seksa

Da, da – više manje sve glasanje tijekom seksa je čudno, ali to ne primjećujemo jer smo zauzeti (khm!) drugim stvarima. No kad i sami znamo da ispuštamo bizarne zvukove tijekom seksa, onda je to vjerojatno uistinu zaslužilo novogodišnju odluku – ili posjet liječniku. Ili možda čak svećeniku?


Redovno ću čistiti svoje seksualne igračke

Takve novogodišnje odluke obično dolaze nakon godine u kojoj je osoba koja je donosi preboljela neku neugodnu bolest na svom spolnom organu – ili se jednostavno priprema za neko bizarno natjecanje za koje još nismo čuli. Bez obzira na to radi li se samo o slučaju ljepljive tvari ili gadnog patogena na krivom mjestu – dobrodošli na listu bizarnih novogodišnjih odluka!

Neću više dopustiti (umetni odgovarajući spolni organ) da donosi odluke umjesto mene

Priznajemo da ova odluka možda i nije toliko bizarna budući da se svatko od nas barem jednom našao u situaciji kad su nam neke lijepe grudi ili trbušni mišići premjestili centar za razmišljanje južno od remena, no kad to zaslužuje pravila ponašanja za cijelu godinu, onda je jasno da je netko nešto gadno zabrljao.


Manje ću se kupati i tako uštedjeti vodu

Jasno nam je da holivudski hitovi tjeraju ljude da misle da će države uskoro početi slati vojsku na susjeda koji ima više podzemnih izvora ili krupnije ledenjake, no to stvarno nije dobar razlog za nedostatak higijene. Prvo – to su samo filmovi, i drugo – to je stvarno loš način štednje.

Odreći ću se čokolade

Nemojte si lagati! Nećete se odreći čokolade. Nitko se ne može odreći čokolade. Probajte s nečim lakšim – lijevom nogom ili seksom.

Neću koristiti internet

Iako smo čuli za osobe koje su to uspjele, takvi ljudi pripadaju više u urbane mitove ili priče kojima djecu tjeramo da budu dobra. Život bez interneta – baš!