KAD NE IDE U STVARNOSTI...

10 najbizarnijih lažnih veza i odnosa

02.03.2014 u 11:38

Bionic
Reading

Ljudski kontakt više nije svima prvi na listi prioriteta. Danas nije teško naći nekoga tko održava romantičnu vezu isključivo putem društvenih mreža ili uz pomoć neke neobične moderne igračke. Nesumnjivo nas jednog dana čeka budućnost u kojoj ćemo se morati boriti s robotima i računalima za pažnju potencijalnog partnera

Keisuke Jinushi i njegova ruka

Pretpostavljamo da je na početku Keisuke Jinushi nekome rekao da ima djevojku kad je nije imao, pa ga je to natjeralo da počne fotografijama lažirati svoj 'zauzeti' status na Facebooku. Jinushi je za svoje fotografije jednoj od svojih ruku stavio lak na nokte, dodao rukav od ženske bluze, te još nekoliko ukrasa poput gumice za kosu, pa se zatim iz pažljivo odabranih kutova fotografirao kako bi stvorio dojam da uz njega uvijek stoji i njegova 'djevojka'. Fotografije bi zatim stavio na društvene mreže i uživao u ljubomornim komentarima.

Digitalna djevojka

Još jedan primjer kako iskoristiti društvenu mrežu za stvaranje lažnog dojma veze, pružila je tvrtka 'The cloud girlfriend' (Djevojka u oblaku). U pitanju je lažna djevojka koja stalno ostavlja romantične poruke na Facebooku korisnika.

Skupa lutka

'Realistične' djevojke napravljene od moderne silikonske gume koštaju 7.000 dolara (oko 40.000 kuna), no navodno su toliko kvalitetno napravljene da gotovo možete zaboraviti da je u pitanju seksualna igračka na rubu jezivog. Tvrtka koja proizvodi lutke za seks zove se 'Realdoll' (Stvarnalutka). Ono što je uistinu bizarno jest da su te igračke toliko vjerne stvarnosti da ispod svoje gumene kože i mesa imaju i slično napravljen kostur. Skupe seksualne igračke izrađuju se prema željama kupca.


Tekstualni dečko

Pretpostavljamo da je u svijetu mobitela i pametnih telefona najkorisnije imati dečka koji vam se povremeno javlja putem tih spravica. Servis 'Text Boyfriend' šalje svojim korisnicima po tri poruke tjedno koje su uglavnom simpatične i romantične.

Privatna grliteljica

Samantha Hess vlasnica je sajta 'Cuddle up to me', a njena usluga sastoji se od grljenja na sat vremena za novac. Kako neka istraživanja pokazuju da je samo deset minuta grljenja dnevno dovoljno da vam ojača organizam, profesionalna grliteljica nije ni tako loša investicija. Za 60 dolara (oko 340 kuna) njeni kupci dobivaju sat vremena koji, eto, mogu završiti i poboljšanjem mentalnog i fizičkog zdravlja.


Topli kaput

Ako ne živite u Portlandu gdje radi Samantha Hess, onda biste možda trebali uložiti novac u izum grupe japanskih studenata sveučilišta u Tsukubi koji su izmislili kaput koji grli. Sjajna stvar u vezi ovog neobičnog kaputa jest da svoju uobičajenu svrhu normalno ispunjava dok ga ne uključite, a onda se pretvara u nekoga tko vas želi čvrsto zagrliti odostraga. Onome kome to nije jezivo, pretpostavljamo da bi moglo biti i romantično.


Rent-a-dečko

Pekinški dečki za iznajmljivanje mogu biti jeftini ako vam treba samo brzi zagrljaj, no ako je u pitanju večera s roditeljima, onda će vas koštati popriličnu svotu novca. Doduše, pretpostavljamo da su mnogi pod društvenim i pritiskom roditelja rado platili da se u javnosti pojave sa zgodnim dečkom pri ruci.

Slomljeno srce

Blog 'Heartbroke Daily' sadrži svakodnevne ljubavne boljke izmišljenog lika Knoxa Dupreeja. Iako se radi o fikciji, njegove priče o prekidima i ljubavnim razočaranjima djeluju stvarno, pa nije ni čudo da je omiljeno štivo mnogih posjetitelja tog sajta.

Veze su zapetljane

Noortje de Keijzer snimila je kratki film o tome kako je isplela vlastitog dečka jer se osjećala usamljeno. Snimka duhovito prikazuje kako je sve ono što je prije radila bolje uz novog pletenog dečka. Najbolja stvar – pere se u perilici rublja!


Ljubav i posao na jednom mjestu

Internetska stranica 'GirlfriendHire' nudi sve što muškarcu može pasti na pamet – od poljupca u obraz do lažne bivše djevojke. Iako su mnoge ponude lažne, neke djevojke će besplatno ponuditi pokoji savjet onima koji ga trebaju.