BOLJA OD ŽUŽI

10 naj stvari koje možemo naučiti od Hurem

17.02.2013 u 08:29

Bionic
Reading

Žene, zaboravite na Žuži Jelinek, dr. Oza i pravila iz 'Seksa i grada'. Ukoliko gledate 'Sulejmana Veličanstvenog', možete učiti od sultanije Hurem, žene koja zna što hoće. No naglašavamo: upute nemojte shvaćati doslovce, ovo vrijedi samo ako dobijete glavnu ulogu u sapunici

1. Prihvatite sudbinu
Ako vas otmu i odvedu u drugo carstvo, nemojte paničariti, možda idete na bolje mjesto. Budite svoji. Snimite situaciju i tražite nekog tko je glavni, a onda ga pokušajte osvojiti.

2. Naučite padati u nesvijest
Naučite biti krhki i nježni. Muškarci se boje žena koje uvijek znaju što hoće, koje pričaju kao BBB-ovci i imaju jake bicepse. Budite dama, oslanjajte se na junačka prsa i ramena svog junaka.

3. Beauty sleep odrađujte jednim okom
Spavajte da budete lijepi, ali uvijek samo na jedno oko. Tko zna tko vas se želi riješiti i skratiti si muke. Zato prijatelje držite blizu, a neprijatelje još bliže.

4. Za sebe naručite najveću krunu
Naručite si oznaku gdje svi/SVE mogu znati da ste vi CEO iliti Guzda iz 'Smogovaca'.

5. Naučite teatralno izražavati ljubav
Obično darivanje čokolade Samo ti, Volim te i češkanje po glavi nije dovoljan dokaz ljubavi. Naučite govorite teatralno, sa savršenom dikcijom, radite pauze pritom i gledajte ga ravno u oči. Govorite mu da je on vaš Mjesec, Neptun, Venera, vaša toplana itd.


6. Imajte svoje ljude
To je vrlo važno. Morate imati osobe od povjerenja da bi obavljale prljave poslove za vas. Vaše ruke moraju ostati čiste.

7. Igrajte igrice
Igrajte toplo-hladno. Nekada ginite za svog junaka, a nekad imajte posla i nemojte doći u njegove odaje. Budite oprezni jedino u slučaju da vaš junak na raspolaganju ima vlastiti harem.

8. Budite drama queen
Dramatično shvaćajte probleme. Ako povisuju grijanje i struju, budite van sebe kako bi on mogao doći i riješiti problem. Tako on dobiva potvrdu da je pravi muškarac.

9. Uvijek imajte taktiku i strategiju
Nemojte biti opušteni. NIKADA. Iza ugla vas vreba novi problem, a vi ga probajte predvidjeti, tako da budete spremni. Napravite u glavi sve moguće scenarije.

10. Budite kao s naslovnice
Imajte najljepši nakit, najljepšu haljinu i najljepše postojeće lokne. Neka mu nijedna druga ne padne na pamet.