SPRING BREAK

10 naj studentskih ludovanja tijekom praznika

14.04.2013 u 11:08

Bionic
Reading

Proljetni praznici koji traju dva tjedna prije i poslije Uskrsa u SAD-u su poznati po piću, plažama, lijepim djevojkama u bikinijima i studentima čije su avanture postale inspiracija za mnogobrojne filmove. A nakon deset najluđih izleta u nepoznato jasno je i zašto

Zvijezda večeri

Dayna i njezina najbolja prijateljica Bev odlučile su nadoknaditi propuštene proljetne praznike tako da su sjele u auto i zaputile se do Daytone, gdje su uzele sobu pokraj obližnje plaže. Djevojke nisu gubile vrijeme, već su se zaputile ispuniti svoj san – plesati u klubu Razzle u natjecanju za 300 dolara.

Kad je Dayna ugledala Bizzyja, odmah je znala da će baš on biti njezin plesni partner te večeri. Smatramo da je najbolje da sami pogledate kako se prvi i zadnji ples dvoje natjecatelja završio

Hladno piće

U vrućim danima na plažama Cancuna najbolje se rashladiti pićem s puno leda. Alyssa i njene prijateljice zajedno su se sjajno provodile – od pjevanja karaoka do ispijanja velike količine alkohola. Sve to je vjerojatno dovoljno ohrabrilo Alyssu da se uključi u natjecanje u ispijanju hladnih pića i tako zaradi 200 dolara.

Zadnja stvar koju je očekivala jest da će joj konkurencija završiti na podu!

Loše pristajanje

Društvo Amerikanaca koje je zakupilo čamčić kako bi se provozalo po Amsterdamu vjerojatno nije ni sanjalo da će netko od njih zapravo trebati znati upravljati plovilom. Posljedice nisu bile pretjerano ugodne za dvije djevojke koje su dobile neočekivano kupanje

Tekući bijes

Student medicine Tyler Roosevelt s prijateljima je odlučio zaboraviti ispite i sav stres, no čini se da se nije mogao do kraja opustiti. Na plaži u Floridi malo je previše popio pa izgubio živce te svima poželio pokazati kolika je muškarčina. Njegov govor ubrzo je postao internetska legenda.

Pivska desnica

Momci na Floridi nesumnjivo su se odlično zabavljali vozeći se na dva čamca po rijeci dok na jednom od njih nije ponestalo piva. Momak s prvog doviknuo je društvu s drugog čamca da mu dobace limenku piva. Na njegovu žalost, jedan od njegovih prijatelja imao je odličnu 'pivsku' desnicu


Jedno od onih jutra

Momak koji je proljetne praznike provodio na Havajima sigurno je imao ogromno povjerenje u to koliko može popiti, no čini se kako možda ipak nije najbolje procijenio svoje mogućnosti. Nakon večeri ispunjene dobrom zabavom i ispijanjem alkoholnih pića do dna sljedeće jutro probudio se na krovu šesterokatnice više od tri kilometra od kafića u kojem je bio bez sjećanja kako je tamo dospio.

Zbunjenom mladiću je također nedostajala jedna cipela. Nikad nije otkrio što mu se te noći dogodilo.

Produljeni odmor

Momci koji su se zaputili u luku u Dublinu dobili su besplatnu vožnju do Engleske, a nakon malo ulične svirke uspjeli su zaraditi dovoljno za kartu za vlak do Francuske. Proveli su tri tjedna svirajući po Europi u devet različitih država. Cijelo putovanje se dogodilo jer im je bilo dosadno.

Striptiz ispred kluba

Klubovi u SAD-u moraju obavezno provjeravati dob svojih gostiju poslije 23 sata. Jedna već pijana djevojka na proljetnim praznicima nije pribjegla uobičajenom triku pokazivanja grudi izbacivaču na ulazu, već mu se odlučila pohvaliti piercingom koji je nedavno napravila – na klitorisu! Prema priči, momak na ulazu ju je poslije toga pustio unutra.

Striptiz ispred dečka

Jedan kafić u SAD-u uređen je tako da mu iznad bara visi velika količina ženskog donjeg rublja. Internetom kruži priča o djevojci koja je to opazila te s oduševljenjem šankeru ponudila svoje gaćice i grudnjak.

Nakon što mu je dala svoje donje rublje, stigao je njezin ljutiti mišićavi dečko. Šanker je jednostavno slegnuo ramenima i rekao kako mu je djevojka sama ponudila svoje intimno rublje, a zatim ga je nonšalantno objesio iznad bara.

Ne pijte i – plešite

Poznata je uzrečica – ne pijte i vozite! No čini nam se da nije pametno ni plesati nakon par čašica.

Djevojka snimljena tijekom proljetnih praznika u SAD-u dokaz je da dobro raspoloženje ne pojačava spretnost ni osjećaj za ravnotežu.