uhićeni su

Dvojica maloljetnika iz Dubrovnika brutalno premlatila mladića, ostali snimali

12.04.2024 u 20:38

Bionic
Reading

Internetom se širi snimka vršnjačkog nasilja u Dubrovniku. Policija je uhitila dvoje maloljetnika koje dovode u vezu s brutalnim premlaćivanjem maloljetnika u četvrtak navečer na području u blizini plaže u uvali Lapad u Dubrovniku

Nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje vezano za nasilničko ponašanje, potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. na okolnosti kaznenog djela nasilničkog ponašanja, a o samim detaljima kriminalističkog istraživanja u ovom trenutku, iz razumljivih razloga, ne možemo dostavljati više pojedinosti – izvijestila je danas popodne PU dubrovačko – neretvanske.

Dvojica maloljetnika će biti predana pritvorskom nadzorniku.

Policija je sinoć intervenirala u 22.52 sati, nakon što su putem policijske aplikacije "Sigurnost i povjerenje" zaprimila dojavu o tučnjavi koja se prethodno te večeri dogodila u Lapadu.

Iako policija nije zatekla nikog, nastavili su krim-istraživanje te su već sinoć razgovarali s oštećenom osobom u prisutnosti njegova oca, navodi dulist.hr Po nalogu policije, maloljetnika su pregledali u dubrovačkoj bolnici.

Dubrovački vjesnik piše kako su navodno saslušani i drugi maloljetnici u pratnji roditelja. O slučaju vršnjačkog nasilja obaviješteno je i Državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić potvrdio je za Dubrovački vjesnik kako napadnuti dječak nije hospitaliziran, već je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.