policija reagirala

Priveden mladić osumnjičen za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu

16.01.2024 u 11:55

Bionic
Reading

Na Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu policija je dovela 21-godišnjaka kojeg sumnjiče da je na Staru godinu mlatio maloljetnog dječaka u Slavonskom Brodu

Podsjetimo, PU brodsko-posavska jučer je izvijestila da su policijski službenici po zaprimljenoj dojavi dana, 31. prosinca, u 3.30 sati, započeli sa operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem u vezi događaja od navedenog dana, kada je oko 00.50 sati, u Slavonskom Brodu, na ulici bez posebnog povoda fizički napadnuta maloljetna osoba.

  • +3
Privođenje osumnjičenog za premlaćivanje maloljetnika u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Budući da se počinitelj i oštećeni nisu poznavali, a iz dostavljene snimke nije bio vidljiv počinitelj niti drugi sudionici događaja, policijski službenici su proveli složeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg su obavili niz razgovora sa više osoba i prikupljali i druga saznanja, te su dana 15. siječnja, temeljem prikupljenih informacija došli do saznanja o počinitelju.

Utvrđeno je da se radi o 21-godišnjaku nad kojim je kriminalističkim istraživanjem potvrđena sumnja u počinjenje kaznenog djela Nasilničkog ponašanja.

Zbog premlaćivanja maloljetnika, njegovi roditelji poslali su i apel kroz medije kako bi se utvrdio identitet napadača.