kaznena prijava

Pritvoren muškarac koji je u splitskom kafiću izudarao dvije žene

14.04.2024 u 14:57

Bionic
Reading

Muškarca (66) koji je u subotu ujutro na terasi kafića na rivi fizički napao dvije žene nanijevši im lakše tjelesne ozljede splitska je policija kazneno prijavila za nanošenje teške tjelesne ozljede u pokušaju, doznaje se u policiji

U policiji su rekli da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom za kojeg je utvrđena sumnja da je u subotu, 13. travnja, oko 11 sati, na terasi ugostiteljskog objekta na adresi Obala Hrvatskog narodnog preporoda u Splitu, udario 43-godišnjakinju i 60-godišnjakinju koje su zadobile lakše tjelesne ozljede.

"Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju protiv 66-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je u nedjelju predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni muškarac je incident izazvao u subotu oko 11 sati kada je, sjedeći na 'štekatu' kafića, nasrnuo na dvije žene koje su sjedile ispred njega, a pravi razlog napada još se uvijek ne zna, iako se o motivu dosta nagađalo.

Nakon incidenta je pobjegao, dio je građana pomogao napadnutim ženama, dio njih je pokušao uhititi napadača, a napadač je nešto kasnije završio u rukama policije.