strava i užas

Policija u Zagrebu našla raspadnuto tijelo koje je mjesecima ležalo u stanu, cijela zgrada je pod najezdom žohara, a to nije kraj problema

07.01.2022 u 21:15

Bionic
Reading

Mjesecima je ležao mrtav u stanu, nitko ga nije posjetio za Božić ni za Novu godinu. Nakon što su susjedi prijavili policiji da se iz jednog stana u Zagrebu zgradi širi nesnosan smrad, pronađeno je tijelo muškarca. U stanu je pronađeno raspadnuto tijelo, ali i puno smeća što je uzrok brojnih žohara u zgradi

Jedan od susjeda ispričao je kako je nesretnom muškarcu samo krevet bio uredan, a sve okolo je bilo smeće, drugi je pak istaknuo kako su žohare, kukce i crve našli ispod parketa.

'Primijetila sam prije par dana žohare. Bili su po podu, na zidu', ispričala je susjeda. Svi strahuju od zaraze, a iz Zavoda za javno zdravstvo odgovorili su za Novu TV kako je potrebno stan očistiti što prije.

No, to je nemoguće dok se ne završi ostavinska rasprava. Ako su nasljednici poznati, tvrdi odvjetnica Ines Margetić, to može trajati do mjesec dana. Ako nisu - i duže. 

'Sigurno i više od pola godine jer terba pola godine samo da se objavi oglas i čeka tih šest mjeseci da se potencijalni nasljednici jave. Ta ostavina možda neće završiti u jednom ročištu. Možda će trajati ročište dva. Mi govorimo o nekom periodu preko 6 mjeseci pa možda i do godinu dana, objasnila je odvjetnica Margetić.