smrt kod ledenika

Policija objavila detalje stravične nesreće na A1. U autu je bio staford koji je nestao?

27.02.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Zadarska policija utvrdila je očevidom da je uzrok prometne nesreće s dvije poginule osobe kod Tunela sv. Rok neporopisno kretanje vozilom koje je potom sletjelo s ceste i udarilo u stijene

U nesreći, koja se dogodila u ponedjeljak popodne na autocesti A1 poginuli su 37-godišnjak i 28-godišnji državljanin Crne Gore.

Obojica su bila u automobilu splitskih oznaka ali još nije utvrđeno koji je od njih dvojice upravljao, izvijstila je policija.

Sumnja se da se nesreća dogodila tako što je vozač uslijed nepropisnog kretanja sišao izvan kolnika na makadam, nakon čega se vratio na kolnik i u zanošenju vozila izletio s ceste, udario u kamene stijene, odbio se od njih i nastavio nekontrolirano rotirati.

Pritom su na kolnik ispali vozač i suputnik koji nisu koristili sigurnosni pojas.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je u automobilu bio i pas u tipu staforda, koji je od šoka pobjegao prema staroj obrovačkoj cesti.

Policijska glasnogovornica Ivana Grbin rekla je da provjeravaju tu informaciju te da policija u suradnji s Državnim odvjetništvom u Zadru nastavlja utvrđivati sve okolnosti nesreće.