u solinu

Posvađala se dvojica radnika, pa je jedan drugoga izbo nožem, policija moli pomoć

13.10.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Splitska policija traga za osobom s fotografije te moli sve koji imaju saznanja o tome gdje se nalazi, da obavijeste najbližu policijsku postaja

U prostorijama poduzeća u Solinu u petak je nožem ozlijeđen muškarac, navodi se na tranicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se, kako navode, dovodi u svezu s navedenim događajem.

Građane mole, ako imaju saznanja o osobi s fotografije ili gdje se nalazi, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192. Korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr, navodi u priopćenju policija

  • +4
U servisu željeznice sukobila se dva radnika Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Radnik kojega je u petak nešto prije podneva u jednoj solinskoj tvrtki nožem ozlijedio kolega zadržan je u KBC- u Split, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskoj bolnici nakon je policija prethodno izvijestila o sukobu o kojem se provodi očevid. Radnik je u napadu zadobio teže ozljede jetre i glave, smješten je na kirurški šok, stabilno je i izvan životne opasnosti, doznaje se u splitskom KBC-u.

​Policija je izvijestila da se incident dogodio oko 11.40 sati u prostorijama poduzeća u Solinu, ​gdje je došlo do sukoba u kojemu je muškarac zadobio ozljedu nanesenu oštrim predmetom ,nakon čega je prevezen u bolnici radi pružanja liječničke pomoći.

​"Na mjestu događaja obavlja se očevid, te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja​", rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.​ Neslužbeno se doznaje da je do incidenta došlo nakon što je prvo izbio verbalni, a potom i fizički sukob između dva radnika.

.