tragedija na bosutu

Novi detalji pucnjave u Vinkovcima: Najmlađi sin ubio oca

29.03.2023 u 10:35

Bionic
Reading

Procurili su novi detalji noćašnje pucnjave u Vinkovcima u ulici Dragutina Žanića Karle, gdje je u nešto prije 23 sata noćas pronađen leš ustrijeljenog muškarca, da bi malo kasnije oko kilometar i pol dalje bilo pronađeno i tijelo ubojice

Prema još uvijek nepotvrđenim informacija, radi se o obiteljskoj tragediji. Žrtva je vinkovački poduzetnik Antun P., a ubojica koji je potom presudio i sebi, njegov je najmlađi sin, piše Novi list.

Obiteljska kuća u kojoj je došlo do ubojstva jutros je ograđena policijskim trakama. U njoj se nalazi i sjedište prijevozničke tvrtke čiji je vlasnik bio ubijeni Antun P.

Motiv zločina koji je prestravio Vinkovce još nije jasan. Doznaje se i kako u ovoj obitelji dosad nije bilo prijavljenih slučajeva nasilja.

Policija je jutros, podsjetimo, objavila kako je počinitelj nakon pucnjave pobjegao, dok je na mjestu događaja pronađeno mrtvo tijelo muškarca. Nedugo nakon toga, pronašli su još jedno tijelo muškarca, vjerojatno počinitelja.

“Poduzetim žurnim policijskim radnjama ubrzo smo pronašli i beživotno tijelo muškarca za kojeg sumnjičimo da je odbjegli počinitelj tog događaja”, priopćeno je iz PU vukovarsko- srijemske.

  • +7
U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL