u susedgradu

Gol hodao ulicom i sjekirom razbijao aute, ali pravi horor je bio u njegovoj kući

13.06.2024 u 17:26

Bionic
Reading

Jedan je muškarac u Zagrebu hodao gol ulicom i razbijao automobile, a policija je u njegovom stanu pronašla mrtvo tijelo, sažetak je horora koji se danas odvijao na području Susedgrada

Policija je o tom događaju izvijestila priopćenjem, a u njemu se navodi da je prijava o golom muškarcu koji na području Susedgrada hoda ulicom i sjekirom razbija automobile došla oko 14.25 te da se muškarac nakon toga uputio svojoj kući.

  • +14
Očevid u Susedgradu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Kad su policajci došli u njegovu kuću, muškarac je priveden u policijsku postaju, a u kući je pronađeno tijelo za koje policija pretpostavlja da je riječ o starijoj članici obitelji. Zbog posljedica dužeg proteka vremena, trenutno nije moguće utvrditi koji je uzrok smrti, a više detalja trebalo bi biti poznato nakon završenog očevida i kriminalističkog istraživanja.

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Mediji su objavili da muškarac star oko 60 godina te da je u kući živio pored mrtvog tijela svoje majke, za koju se pretpostavlja da je umrla prirodnom smrću prije otprilike dvije godine. Navodni razlog zašto je danas ušao susjedu u dvorište i počeo razbijati automobile i kuhinjske prozore je bilo to što mu je bila isključena struja.