UBOJSTVO TINEJDŽERICE

Osumnjičeni privedeni na sud u istim kombinezonima i frizurama

05.12.2023 u 21:41

Bionic
Reading

Četvorica osumnjičenika, među kojima je i Aleksandar Đorčevski, otac otete i ubijene 14-godišnje Vanje, u utorak navečer su ponovno izvedeni pred istražnog suca, gdje bi im trebala biti određena nova mjera pritvora od 30 dana.

Uz pojačanu nazočnost policije i specijalaca, četvorica osumnjičenih za otmicu i ubojstvo 14-godišnje tinejdžerice Vanje Đorčevske večeras su privedeni Kaznenom sudu.

S lisicama na rukama, u identičnim kombinezonima, ošišani na iste frizure, iz zatvora u Šutki su prevezeni na Kazneni sud gdje bi im trebao biti produžen pritvor.

Vanjin otac danas je drugi put svjedočio, ali uporno negira da je umiješan u otmicu kćeri koja je ubijena samo tri sata nakon što je oteta iz ulaza u zgradu u kojoj je živjela s majkom i sestrom.

U međuvremenu, tužitelji traže i određivanje pritvora za još jednu osobu, osumnjičenu za kazneno djelo pomaganja, odnosno da je pomogla prvoosumnjičenom Ljupču Palevskom da svojim vozilom pobjegne iz Srbije u Tursku. Više o tome tko je Ljupčo Palevski-Palčo, jedini bjegunac u ovoj zločinačkoj organizaciji, pročitajte ovdje.