traže se napadači

Brutalno premlaćen maloljetnik u Slavonskom Brodu, roditelji traže pomoć

15.01.2024 u 15:31

Bionic
Reading

Prije dva tjedna, u noći s 30. na 31. prosinca 2023. u Slavonskom Brodu brutalno je pretučen maloljetnik, a roditelji sada traže pomoć javnosti u prepoznavanju napadača

Roditelji maloljetnog Brođanina pretučenog u Slavonskom Brodu obratili su se redakciji PlusPortala s molbom za javnom objavom u kojoj traže pomoć sugrađana u prepoznavanju nasilnika.

Portalu su poslali apel, koji objavljujemo u cijelosti:

'Dragi Brođani, ovaj video i slike napadača objavljujemo anonimno radi zaštite našeg maloljetnog sina, ali uz njegov pristanak. Brutalan, a ničim izazvan napad dogodio se u Slavonskom Brodu u noći s 30. na 31.12.2023. Osjećaj straha i boli zbog napada može razumjeti svako ljudsko biće.

S obzirom na to da puna dva tjedna nakon napada policija nije uspjela naći napadače, odlučili smo se pronaći ih sami. Zahvaljujući dobrim ljudima i našoj upornosti, saznali smo imena dvojice nasilnika. Kako bismo bili sigurni da se zaista radi o tim osobama, koje ćemo prijaviti policiji, molimo sve koji mogu prepoznati napadače da nam dojave. Krivci moraju biti kažnjeni! Ne dozvolimo da sutra neko drugo dijete bude napadnuto zato što nismo ništa napravili!', stoji u apelu.