moj posao

Želite promijeniti posao? Evo nekoliko idealnih prilika

01.08.2019 u 15:29

Bionic
Reading

tportal u suradnji s portalom Moj posao.hr donosi tjedni pregled zanimljivih radnih mjesta

SGS Adriatica d.o.o. traži motivirane osobe koje žele podijeliti svoje znanje i pritom raditi na vlastitom razvoju. Pridruži se vodećoj tvrtki na području kontrole i certifikacije i pomozi im da dodatno unaprijede SGS-ov globalni uspjeh. Tvrtka trenutno zapošljava na poziciji: Administrative Associate (m/ž), a novi zaposlenik bit će odgovoran za koordinaciju ulazne i izlazne pošte, preusmjeravanje telefonskih poziva, potraživanje naplata i pripremu raznih materijala. Ako si zainteresiran, prijavi se do 10.kolovoza.

Badel 1862, vodeća prehrambena kompanija u regiji, ponosi se činjenicom da njihov uspješan tim već duže od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brandove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Ako odlično poznaješ marketinške alate i tehnike, imaš visok stupanj samostalnosti i inicijative u radu i spreman si na dinamičan timski rad – idealan si kandidat za radno mjesto Brand managera (m/ž) u tvrtki! Oglas ostaje aktivan do 6.kolovoza.

Tvrtka Tre Allegri d.o.o. specijalizirana je za razvoj ugostiteljske djelatnosti. Posjeduju ugostiteljske objekte diljem Hrvatske, koji su pozicionirani u sklopu supermarketa i radnim vremenom prilagođeni istima te su ugodno i toplo uređeni. Ukoliko želiš postati dio njihova tima od 150 zadovoljnih djelatnika, javi se na natječaj za radno mjesto: Ugostiteljski djelatnik (m/ž)! Ako nemaš prethodno radno iskustvo te bi ovo bilo tvoje prvo zaposlenje, Tre Allegri će ti rado pomoći u usvajanju novih znanja i vještina. Rok za prijavu ističe 26.kolovoza.

Apsolon strategija d.o.o., vodeća regionalna tvrtka za poslovno savjetovanje koja se može pohvaliti s uspješnim međunarodnim projektima realiziranim u čak 18 zemalja, zapošljava Višeg savjetnika za strateške razvojne programe i projekte (m/ž). Osobi koja će se pridružiti njihovu stručnom timu od preko 50 zaposlenika nude mogućnost rada u okruženju koje njeguje interpersonalne odnose i timski rad, kao i različita druženja poput 'spontanog petka', teambuildinga i kvartalnih tuluma. Nemoj časiti niti časa - prijavi se na oglas do 2.kolovoza.

Pevec d.d. na tržištu se izdvaja prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Tvrtka zapošljava na poziciji: Poslovni analitičar / Projektant poslovnih informacijskih sustava (m/ž). Posao, između ostalog, predviđa projektiranje i implementaciju rješenja u domeni poslovnih aplikacija, izradu izvještaja i analizu podataka i rješavanje uzroka korisničkih prijava i nepravilnosti. Javi im se do 7.kolovoza.