PRILIKE ZA INFORMATIČARE

Zapošljavaju Rimac automobili, Nanobit, Allianz...

Rimac Automobili

Rimac Automobili

Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Tijekom 2015. godine na portalu MojPosao oglasi u kategoriji IT i telekomunikacije činili su 11 posto ukupnog broja oglasa, a među najtraženijim zanimanjima bili su programeri. Za kraj godine, MojPosao je za vas izdvojio nekoliko oglasa istaknutih poslodavaca koji traže developere, programere, razvojne inženjere

Tvrtka Rimac Automobili u samom su vrhu najboljih hrvatskih poslodavaca već dvije godine, a za inovativna vozila koja izlaze iz tvornice kupci stoje u redu. Trenutno zapošljavaju na poziciji Android/ iOS app developer (m/ž) za koju je potrebno imati minimalno 2 godine radnog iskustva na razvoju mobilnih aplikacija na Qt platformi, iskustvo u izradi mobilnih aplikacija prilagodljivih na različite veličine ekrana. Na navedenoj poziciji kandidata čeka suradnja s dizajn i R&D odjelom u stvaranju specifikacije i izradu funkcionalnosti aplikacije, koordinacija s web developerom te mnogi drugi zanimljivi zadaci o čemu više možete saznati klikom na oglas.

SPAN je vodeća hrvatska u projektiranju, izgradnji i održavanju informacijskih sustava utemeljenih na naprednim tehnološkim rješenjima. Posluju s velikim brojem klijenata po cijelom svijetu, a kvaliteta im je na prvom mjestu. Zbog velikog opsega posla, SPAN trenutno traži čak 55 stručnjaka. Oglasi su aktivni do 11. siječnja, a koliko ste jedan od SharePoint entuzijasta, pridružite se SPAN SharePoint ekipi – Developer, Administrator, Project Manager (m/ž). Pošaljite prijavu putem MojPosao.

Nanobit, je relativno mlada tvrtka koja stvara zabavu za ljude širom svijeta. Njihov proizvod su mobilne igre, a cilj su sretni igrači i zaposlenici. Sve igre razvijene su interno, bez vanjskih klijenata te plasirane isključivo na međunarodno tržište. Trenutno traže osobu na poziciji Game developer – Razvojni inženjer koju očekuju zanimljivi projekti i zadaci. Idealan kandidat razumije koncepte objektno orijentiranog programiranja, lako uči nove tehnologije te želi sudjelovati u stvaranju kvalitetnih i zabavnih mobilnih igara. Prijaviti se možete do 11.01.

Volite izazovne i inovativne projekte? Želite učiti? Na pravom ste mjestu jer Allianz traži upravo vas i to na poziciji Projektant – programer. Traži se više izvršitelja, od svježe diplomiranih koji žele 'ispeći zanat' do iskusnijih koji traže nove izazove. Vaš zadatak će biti projektiranje, razvoj i održavanje aplikacija za potrebe tvrtke, a najviše ćete se družiti s Oracle bazom i alatima PLSQL, Apex. Traženi profil kandidata pogledajte na MojPosao i pošaljite prijavu što prije!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!