BLAGDANI

Konzum iznenadio zaposlenike, njih 10.000 dobiva izdašnu uskrsnicu

05.04.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Konzum i ove godine zaposlenicima daje slobodne dane na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. Tako će više od 10.000 zaposlenih u Konzumu uskrsne blagdane i ove godine moći provesti sa svojim najbližima

Konzum zato poziva kupce da kupnju za svoje blagdanske košarice obave u danima uoči Uskrsa kad će prodavaonice raditi prema redovnom radnom vremenu. Isto tako svoje zaposlenike će nagraditi i uvećanom uskrsnicom za koju ove godine kompanija izdvaja ukupan iznos od 1,2 milijuna eura.

'Neradni dani za blagdane i isplata uskrsnica jedan su od načina da zahvalimo našim zaposlenicima za sav dodatan trud koji su uložili i ulažu u danima prije blagdana kako bismo kupcima omogućili najbolju moguću uslugu. Naši su zaposlenici pokretač svega, zbog čega smo početkom ove godine povećali plaće za više od 9.000 zaposlenika, kao i ostala materijalna prava svih zaposlenika: uskrsnice, božićnice, regres i dar za dijete te maksimalni iznos prijevoza.

Ulaganje od gotovo 15 milijuna eura jedan je od načina da pokažemo našim zaposlenicima koliko ih cijenimo, a svaki odgovoran poslodavac trudi se i poštovati slobodno vrijeme svojih zaposlenika. Svim kolegicama i kolegama, kao i našim vjernim kupcima koji ga slave, želim sretan Uskrs', poručio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum uz sve navedeno, redovito isplaćuje i jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja koje zaposlenicima nude kroz interna osposobljavanja i edukacije.