vrijedna inicijativa

Započelo cijepljenje zaposlenika Aminessa u svim destinacijama

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 11.05.2021 14:28
  • Objavljeno 11.05.2021 u 13:26
Započelo cijepljenje zaposlenika Aminessa u svim destinacijama

Započelo cijepljenje zaposlenika Aminessa u svim destinacijama

Izvor: Cropix / Autor: Aminessa

Turistička kompanija Aminess za svoje je zaposlenike u Korčuli, Orebiću, Njivicama i Novigradu organizirala dobrovoljno cijepljenje protiv bolesti COVID-19 u suradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo.

„Sigurnost svih naših zaposlenika na prvom nam je mjestu. Smatramo da je cijepljenje zaposlenika u sektoru turizma prioritetno s obzirom da su oni u direktom kontaktu s gostima. U sklopu pripreme za ovogodišnju turističku sezonu svojim smo zaposlenicima omogućili da pristupe dobrovoljnom cijepljenju protiv koronavirusa kako bi se na svome radnom mjestu i u kontaktu s gostima osjećali što sigurnije. Time i Aminess objekte činimo još sigurnijim odabirom za odmor naših gostiju, a nadamo se da ćemo poslužiti i kao pozitivan primjer drugima. Također, drago nam je da je cijepljenje turističkih djelatnika svrstano u prioritete čime će se poslati poruka i o sigurnosti cjelokupne destinacije, izjavila je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Cijepljenje zaposlenika još je jedan dodatak koji će svim gostima omogućiti bezbrižan odmor. Aminess je u svim svojim objektima u Istri, otoku Krku i južnoj Dalmaciji implementirao i program Aminess Clean&Safe Stay, a riječ je o protokolu koji svim gostima garantira siguran i opušten boravak uz poštivanje najviših higijenskih standarda.U sklopu navedenog programa, gostima je omogućeno i testiranje na COVID-19 koje je moguće provesti u prostorima samih objekata.

'Osim toga, važno je naglasiti da su Aminess hoteli i kampovi dobili oznaku Stay Safe in Croatia koju dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske što gostima garantira još sigurniji boravak u svim smještajnim objektima. Također, za lagodan odmor, Aminess hoteli i kampovi nude fleksibilne uvjete rezervacija, a osigurana je i beskontaktna online prijava gostiju putem self check-in platforme', priopćeno je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!