milijunto noćenje

U Jadranki trljaju ruke, već su oborili prošlogodišnji rekord

31.08.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Čak deset dana ranije nego lani, ove je godine lošinjski hotelijer Grupa Jadranka ostvarila svoje milijunto noćenje. Odlična sezona, priopćili su iz ove pete kompanije hrvatskog hotelijerstva, se nastavlja jer im gosti i dalje pristižu na Lošinj i Cres

'Hrvatski turizam napokon postiže rezultate kakve zaslužuje. Ostvarenje milijuntog noćenja u  ranijem terminu dodatno je priznanje našem predanom radu i neprekidnom trudu da gostima pružimo najbolje i učinimo njihov boravak na Lošinju što ugodnijim, a ljetovanje nezaboravnim', ističe u prioćenju Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.

Obaranje prošlogodišnjeg rekorda nešto ranije ove godine pripisuju kontinuiranom ulaganju u premium ponudu s pet zvijezdica u uvali Čikat, prevenstveno hotela Bellevue, Boutique hotela Alhambra kao i vilama Hortensie te ponudi na razini visoke četiri zvijezdice u Vitality hotelu Punta, Family hotelu Vespera i hotelu Aurora kao i Jadrankinim kampovima Baldarin, Slatina, Bijar i Čikat u kojemu se nalazi i prvi aquapark na otocima.

Otvorenje hotela Alhambra Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jadranka

Ova je kompanija, odnosno hoteli i vile grupacije Lošinj Hotels & Villas, uspostavila suradnju i sa 70-ak obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava širom Hrvatske čije su namirnice implementirali u svoju ponudu i dnevne menije.

Grupa Jadranka u posljednjih pet godina, podsjećaju, uložila je u razvoj više od 100 milijuna eura. Plan im je u iduće tri do četiri godine, poručuju u priopćenju, nastaviti takav trend i realizirati daljne investicije koje obuhvaćaju proširenje Zračne luke Mali Lošinj kao i izgradnju Eco Golf Resorta Matalda čime osiguravaju produžetak turističke sezone.