NOVA LOKACIJA

ZABA iz Paromlinske seli na Miramarsku cestu

13.06.2012 u 14:57

Bionic
Reading

Poslovnica Zagrebačke banke (ZABA) u Paromlinskoj ulici, druga najveća bančina poslovnica, privremeno seli na Miramarsku cestu, dok se ne dovrši izgradnja urbanističko–arhitektonskog centra na mjestu postojeće zgrade te banke, priopćeno je danas iz ZABA-e

Poslovnica Zagrebačke banke u Paromlinskoj 2, koja na toj zagrebačkoj lokaciji djeluje od 1956. godine i opslužuje gotovo 30 tisuća klijenata, od 18. lipnja ove godine započinje s radom na novoj adresi - u prizemlju Eurocentra na Miramarskoj cesti 23. U novom prostoru od 930 četvornih metara, koji će u odnosu na dosadašnju lokaciju biti udaljen hodom svega nekoliko minuta, osigurano je poslovanje i za građane i poduzetnike.

Ovom realokacijom ta druga najveća poslovnica Zagrebačke banke samo privremeno mijenja adresu. Naime, u planu je za nekoliko godina njezin povratak u Paromlinsku ulicu u još modernijem i širem izdanju i to nakon dovršetka izgradnje velikog urbanističko–arhitektonskog centra na mjestu postojeće zgrade Banke, koji bi u budućnosti na jednom mjestu objedinio suvremene trgovačke, ugostiteljske i poslovne prostore, dodatnu garažu i autobusni prometni terminal, stoji u priopćenju.

Za tu namjenu Zagrebačka banka odlučila je prodati postojeću nekretninu u Paromlinskoj ulici, iz koje će svoje urede potpuno preseliti tijekom ove godine, a nakon što je izgradnjom vlastitog velikog poslovnog objekta na Jankomiru već objedinila različite poslovne dijelove u jednu lokaciju, stoji u današnjem priopćenju te banke.