MojPosao

Usprkos korona krizi, oni i dalje zapošljavaju!

10.04.2020 u 13:16

Bionic
Reading

MojPosao je i ovog tjedna za vas pretresao tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Dechra je međunarodna tvrtka specijalizirana za upotrebu veterinarskih lijekova i povezanih proizvoda. Njihova stručnost je u razvoju, proizvodnji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda isključivo za veterinare širom svijeta. Trenutno su u potrazi za Stručnjakom/suradnikom farmakovigilancije (m/ž), a novom kolegi nude zanimljiv i izazovan rad u dinamičnom timu i međunarodnom okruženju te priliku za profesionalni rast i razvoj karijere. Rok za prijavu ističe 14. travnja.

Nestle je međunarodno priznata tvrtka koja brine o prehrani i zdravlju svojih korisnika, a putem svojih proizvoda, kao što su Nescafé, Nesquik i Kit Kat, ušli su u domove diljem svijeta. Regionalni Nestle Adriatic, osnovan je 2003. i danas zapošljava više od 700 radnika u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Kosovu, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji, a njima sada žele pridružiti novog člana tima, i to na radnom mjestu Junior Planning Specialist (m/ž). Zainteresirani kandidati, koji ispunjavaju uvjete iz natječaja, na oglas se mogu javiti do 17. travnja.

Ribola, jedan jod vodećih trgovačkih lanaca na području srednje Dalmacije, radi povećanja obujma posla zapošljava Prodavače (m/ž) u većem broju poslovnica. Nude ti redovna primanja uz plaćene troškove prijevoza te sve dodatke za rad nedjeljom, blagdanima i prekovremeni rad, nagrađivanje radnih rezultata te mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja unutar tvrtke. Javi im se do 30. lipnja.

UNICEF Hrvatska je u potrazi za Službenikom za zaštitu djece (m/ž) koji će aktivno pridonositi ostvarenju održivih rezultata za djecu pružajući stručnu tehničku, operativnu i administrativnu pomoć UNICEF-ovom timu u Hrvatskoj u realizaciji programa / projekata zaštite djece u okviru državnog programa. Ako si posvećeni profesionalac, strastven u stvaranju trajne razlike za djecu, UNICEF-ov ured za Hrvatsku savršeno je mjesto za tebe. Oglas ostaje aktivan do 19. travnja.

Farmacia je najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj. Njihovi kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Kako bi bili još uspješniji u onome što rade, u potrazi su za dodatnim Farmaceutom m/ž. Prijaviti se možeš do 27. travnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.