MojPosao

Unatoč krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju!

26.11.2020 u 13:22

Bionic
Reading

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike

Full-service agencija Real grupa jedna je od najvećih i najuspješnijih na domaćem tržištu, a svoj rast žele nastaviti osnaživanjem tima na poziciji Junior Copywriter (m/ž). Idealan kandidat posjeduje 2 godine iskustva kao copywriter i može se pohvaliti visokom razinom pismenosti, kao i odgovornosti prema poslu. Nude ti rad u profesionalnoj i prijateljskoj atmosferi i priliku za učenje od najboljih u poslu. Rok za prijavu ističe 4. prosinca.

Mobilisis proizvodi napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima. Tvrtka je trenutno u potrazi za Voditeljem računovodstva (m/ž), a novom kolegi nude rad u poticajnoj okolini, plaćen topli obrok, putne troškove i osigurano parkirno mjesto, kontinuirano stručno usavršavanje, team buildinge i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako se na njihov oglas prijaviš do 2. prosinca.

TPZ Linde viličari Hrvatska d.o.o. zastupnik jednog od vodećih proizvođača viličara i usluga za unutrašnju logistiku u Europi, u cilju povećanja obujma prodaje i poboljšanja tržišne pozicije, raspisuje natječaj za radno mjesto Serviser viličara (m/ž). Riječ je o interesantnom i izazovnom poslu, a tvrtka nudi profesionalni i osobni razvoj, odlične mogućnosti za razvoj karijere te stimulativni paket zarade. Svoj životopis im pošalji do 4. prosinca.

Ako tražiš dinamično radno okruženje u kojem će sve tvoje vještine doći do izražaja, onda ćeš u Assist-o GmbH zasigurno pronaći mjesto za sebe. Assist-o je švicarsko-američko-hrvatski startup koji su pokrenuli mladi, uspješni poduzetnici s Harvarda, a sada zapošljavaju na više pozicija. Nude fleksibilno radno vrijeme i lokaciju (rad od kuće), iskustvo rada s nekim od najboljih i najuspješnijih tvrtki iz Švicarske, Sjedinjenih Država, Njemačke i drugih zemalja te rad u poticajnoj okolini i opuštenoj atmosferi. Oglasi ostaju aktivni do 7. prosinca.

Tvrtka Taxi Lulić zapošljava Dispečer u call centru (m/ž). Pridruži se njihovu timu jer pružaju priliku za učenje, iskustvo i napredovanje. Ukoliko želiš biti u pokretu, raditi u motiviranom timu i pri tom ostvarivati rezultate koji mogu direktno utjecati na vaša primanja, nemoj časiti niti časa već se do 1. prosinca javi na oglas. Potrebna je srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika i osnovno informatičko znanje.