moj posao

U špici sezone traže se kuhari, serviseri i projektanti

20.07.2017 u 15:52

Bionic
Reading

Portal Moj posao ovog je tjedna izvodio nova atraktivna slobodna mjesta. Traže se kuhari i konobari, projektanti rasvjete, ali i servisni savjetnici

Etno Park Zagreb zapošljava Kuhara i Konobara za rad u mjestu Mala Mlaka. Od kandidata se traži poznavanje rada na računalu, a iskustvo je poželjno, no nije uvjet za zapošljavanje. Poslodavac nudi plaću ovisno o iskustvu radnika, a hrana i smještaj su osigurani. Sve prijave pošaljite putem linka na MojPosao do 28. srpnja.

Tvrtka Autoflota u Zagrebu zapošljava Servisnog savjetnika s minimalno 2 godine radnog iskustva u multibrand servisima, s odličim poznavanjem auto – dijelova te osnova automehanike. Uz izražene organizacijske i komunikacijske vještine, potrebna je samostalnost u radu, metodičnost, preciznost i fleksibilnost. Prijaviti se možete do 21. srpnja.

Grupa Zumtobel posluje na internacionalnoj razini te je vodeća u području inovativnih rješenja za rasvjetu i ostale komponente. Kroz tri renomirana branda diljem svijeta nude širok spektar proizvoda i usluga. Ovog trenutka, u Zagrebu, zapošljavaju osobu na poziciji Lighting Designer čiji će glavni posao biti provedba projekata projektiranja rasvjete u uskoj suradnji s prodajnim timom, izrada dokumenata za javne natječaje, podrška prodajnim predstavnicima i ostalo prema potrebi. Uvjete pročitajte na oglasu na koji se možete prijaviti do 12. kolovoza.

Tvrtka Lenze je globalni specijalist u svom području rada te nude proizvode, pogonska rješenja, kompletne sustave automatizacije, inženjerske usluge te podržavaju klijenta tijekom cijelog procesa razvoja stroja. Zbog širenja poslovanja u Hrvatskoj, trenutno zapošljavaju Inženjera prodaje tehničkih rješenja čija će glavna odgovornost biti upravljanje ključnim kupcima u fokusiranim industrijama, razvijanje i održavanje dobrih odnosa s klijentima i partnerima. Ostale detalje pročitajte u oglasu i prijavite se što prije!

Za sve one koji bi voljeli raditi izvan granica Hrvatske, tvrtka Wooshin Lapache zapošljava osobu na poziciji Senior kontrolor kvalitete. Opis posla uključuje pridržavanje specifikacija za kontrolu sirovina i gotovih proizvoda, plan aktivnosti kontrole kvalitete temeljem rokova, sredstava i resursa, izvještaji o praćenju kvalitete te provjera postupaka proizvodnje. Od kandidata se traži 5 godina radnog iskustva, a plaća se kreće od 1.000 do 1.500 EUR. Prijavite se do 18. kolovoza.