nova suradnja

U slavonsko lječilište dolazit će se i na rehabilitaciju prije operacije

  • Autor: I. Ba.
  • Zadnja izmjena 07.09.2018 10:22
  • Objavljeno 07.09.2018 u 10:10
Lječilište Bizovačke toplice

Lječilište Bizovačke toplice

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Lječilište Bizovačke toplice

Lječilište Bizovačke toplice i Specijalna bolnica Akromion započinju suradnju otvaranjem ortopedske ambulante u ovom slavonskom lječilištu koje je prije pet godina kupio Jako Andabak

Ortopedi Specijalne bolnice Akromion pridružit će se stručnjacima Lječilišta Bizovačke Toplice i njihovim pacijentima koji će svakog drugog petka u novootvorenoj ambulanti moći obaviti specijalističke preglede, priopćili su iz Uprave Lječilišta Bizovačke toplice.

'Kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion za naše pacijente, zaokružili smo proces koji oni prolaze. Maksimalno im time olakšavamo oporavak kroz dostupnost vrhunskih stručnjaka naših bolnica tijekom cijelog liječenja, gdje za njih osiguravamo rehabilitaciju u najmodernijem bolničkom objektu, a stručnjake dovodimo k pacijentima', kaže Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.

Pacijenti kojima je potreban operativni zahvat, svoj će proces ozdravljenja, nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion, nastaviti na rehabilitaciji u Lječilištu Bizovačke toplice. Sve pacijente na rehabilitaciji očekuju tri liječnika fizijatra i tim terapeuta, njih 23. S obzirom na njihov broj i uvjete koje pacijenti imaju u novoj zgradi lječilišta koja je, kako poručuju iz Uprave Lječilišta Bizovačkih toplica, trenutno najmoderniji objekt bolničkog smještaja u Hrvatskoj, svakom je pacijentu omogućen individualan i integriran pristup.

Prvi puta u Hrvatskoj ovdje će se moći proći i kroz program preoperativne rehabilitacije kojim se priprema na što bržu i kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata.

Lječilište Bizovačke toplice

Lječilište Bizovačke toplice

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Lječilište Bizovačke toplice

S pacijentima će u Lječilištu Bizovačke toplice raditi ortopedi dr.sc. Denis Tršek, dr. Damir Starčević i dr. Nenad Medančić.

'Ovom suradnjom pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, i pripreme za operaciju te same operacije, do rehabilitacije uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu', ističe prof.dr.sc. Nikola Čičak, ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!