TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Provjerili smo što se nudi i tko zapošljava

04.01.2024 u 10:43

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Livolo Sense, relativno mlada, no brzorastuća tvrtka, zapošljava Skladištara (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 5 godina radnog iskustva. Tražiš li firmu za sigurnu i dugogodišnju suradnju u kojoj ćeš imati opciju napretka zbog brzog širenja poslovanja koje isključivo ovisi o kvaliteti rada zaposlenika, tvrtku sa jako perspektivnom i sigurnom budućnosti, onda je ovo prava ponuda za tebe. Javi im se najkasnije do 13. siječnja.

Studenac zajedno s Radenskom postao je jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u regiji Radenska Adriatic. Kako bi osnažili postojeći tim u Lipiku, zapošljavaju na poziciji: Računovođa / Knjigovođa (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva, a nude ti razvoj stručnih kompetencija, rad u uhodanom timu, razmjenu znanja i iskustava u međunarodnom okruženju. Prijave primaju do 13. siječnja.

Oni imaju pravi posao za svakoga… Pa i za tebe! Takko Fashion, uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja, zapošljava Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s najmanje 1 godinom radnog iskustva, a nude ti stimulativna primanja, ugodnu radnu atmosferu te odlične kolegice i kolege. Ako su te zainteresirali, svoj životopis mi pošalji do 13. siječnja.

TSI, tvrtka koja se bavi projektiranjem u brodogradnji, pruža usluge renomiranim klijentima na EU i hrvatskom tržištu i posluje kao član grupe brodogradilišta Meyer Werft, zapošljava Projektanta elektrotehnike u brodogradnji (m/ž). Njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, naknade i nagrade, mogućnost napredovanja, klizno radno vrijeme, kontinuirano stručno usavršavanje i pohađanje edukacije te odlične kolege. Prijave primaju do 17. siječnja.

Odjel Metalurgije tvrtke Termodinamika traži pojačanje na radnom mjestu: Administrator komercijale (m/ž). Očekuju te stimulativna primanja i beneficije, ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj, naknada za topli obrok te rad u iznimno dinamičnom, stimulativnom i ugodnom radnom okruženju. Javi im se do 12. siječnja i postani dio tima koji se kontinuirano razvija, napreduje i radi u zdravoj poslovnoj okolini.