KARIJERNI ZAOKRET

Tražite posao? Nekoliko velikih tvrtki u Hrvatskoj zapošljava, uvjeti su odlični

15.12.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Ako već duže vrijeme razmišljate o promjeni posla, provjerite atraktivne poslovne prilike koje je ovog tjedna izdvojio portal MojPosao

ENNA FRUIT je vodeća tvrtka za organizaciju proizvodnje, otkup, distribuciju i preradu voća i povrća na području Hrvatske i regije. S ciljem osnaživanja postojećeg tima djelatnika, zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Skladištar (m/ž), Voditelj odnosa s kooperantima (m/ž), Administrator materijalnog računovodstva (m/ž), Radnik u održavanju - Strojar (m/ž) i Tehnolog kvalitete voća i povrća (m/ž). Zvuči zanimljivo? Javi im se najkasnije do 18. prosinca.

DEKRA za privremeno zapošljavanje, agencija je za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, za svog klijenta traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji: Savjetnik za njegu - Kiehl's (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju dobro poznavati dekorativnu i preparativnu kozmetiku, a novim kolegama nude stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja kroz pohađanje treninga te rad u inspirativnom timu. Oglas ostaje aktivan do 22. prosinca.

Smještena u okolici Zagreba, tvrtka SINUSMATIK bavi se proizvodnjom kontrolnih panela po visokim svjetskim standardima, razvojem i izradom vanserijskih elektro-kučišta za vozila te elektroinstalacijama za Monorail i Amusement industriju. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju Električara (m/ž). Nude ti edukacije i profesionalni rast, rad na zanimljivim projektima, kompetitivnu plaću od 8.000 kuna te topli obrok. Ako su te zainteresirali, javi im se do 24. prosinca.

Ako vjeruješ da postoje tvrtke u kojima se vrijednosti svakog čovjeka, neovisno o njegovoj funkciji ili položaju, bezrezervno prihvaćaju, koja svoj uspjeh mjeri prvenstveno kvalitetom odnosa prema ljudima, dm je mjesto za tebe! Pridruži im se u ulozi Magistra farmacije (m/ž) jer te očekuju razne pogodnosti: školovanje i uvođenje u posao, mogućnost osobnog i stručnog razvoja, zanimljiv i odgovoran posao, mogućnost napredovanja te godišnja bruto plaća od 226.680 kuna. Prijave primaju do 23. prosinca.

Ukoliko si fokusiran/a na dugoročno zadovoljstvo kupaca, klijenata i kolega, posjeduješ visoku razinu osobnog integriteta i poštenja te želiš raditi u dinamičnom timu i kontinuirano rastućem okruženju, Tokić te poziva da se pridružiš njihovu timu na radnom mjestu: Prodavač rezervnih dijelova za osobni program (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidatkinje i kandidati s minimalno jednom godinom prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima. Rok za prijavu na oglas ističe 24. prosinca.