Portal MojPosao

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

14.05.2020 u 08:37

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Zapošljavaju ENEA Software, Croatia osiguranje, Iskra Shipyard...

ENEA Software d.o.o. je Švedska globalna tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda, koja razvijanjem softverskih temelja želi kreirati povezanije društvo. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svom svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju Software Developer (m/f). Potrebno je imati 2 godine iskustva i tečno pričati engleski jezik, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 6. lipnja.

ISKRA SHIPYARD je vodeće brodogradilište na istočnoj obali Jadrana. Nude usluge popravka, preuređenja, prenamjene i nadzora nad izgradnjom, kao i cjelovito tehničko upravljanje. Zbog kontinuiranog ugovaranja novih poslova i rada na novim projektima tvrtka ima potrebu za zapošljavanjem motiviranih i stručnih osoba koje se žele pridružiti njihovom timu. Trenutno otvorene pozicije kao i uvjete rada možete vidjeti ovdje.

Pridruži se timu Zastupnika za osiguranje (m/ž) i prihvati izazov posla u kompaniji koja je vodeći osiguravatelj na domaćem tržištu, sa 135 godina tradicije, i koja od 2014. godine posluje u sustavu Adris grupe. U Croatia osiguranju čeka te dinamičan posao, prilika za odličnu zaradu i potencijal za uspješnu karijeru. Ako si spreman učiti, krenuti od osnova te rasti bez granica kroz vlastite rezultate, a imaš i razvijene komunikacijske vještine, svoj CV im pošalji do 25. svibnja.

Odlično poznaješ njemački u govoru i pismu, a uz to si komunikativan i pouzdan? Onda je pozicija Stručni suradnik za njemačko govorno područje (m/ž) baš za tebe! Tvrtka Procall d.o.o. Zagreb je zahvaljujući profesionalnom pristupu svojih djelatnika dugogodišnji kvalitetan partner nizu renomiranih kompanija. Nude ti primanja koja se sastoje od fiksnog i varijabilnog dijela, a visina ukupnih primanja može dosegnuti i preko 12.000 kn neto, dok ostale pogodnosti možeš provjeriti u samom oglasu. Javi im se do 30. svibnja.

Frigooprema d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, montažu i servis rashladnih uređaja. Znanjem, iskustvom i obavljenim poslovima svrstava se među vodeće tvrtke u Hrvatskoj i regiji. S tridesetak vrhunski obučenih servisera i dvadesetak servisnih vozila pokrivaju cjelokupno područje Hrvatske, održavaju rashladne uređaje u vodećim hrvatskim tvrtkama i najvećim objektima, a sada su u potrazi za Bravarom - zavarivačem (m/ž). Ako imaš godinu dana iskustva i vozačku dozvolu B kategorije, javiti im se možeš do 26. svibnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.