MojPOsao

Tražiš posao? Ovi poslodavci nude rješenje!

04.06.2020 u 15:43

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao

Valipile je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu i konkurentnu cijenu. Ozbiljnost i profesionalnost tvrtke dokazuje preuzimanje poslovne cjeline Puris. U poslovnom sustavu Valipile sa sjedištem u Sesvetskom Kraljevcu radi više od 250 djelatnika, a sada su u potrazi za Vozačem C+E kategorije (m/ž). Prednost imaju kandidati s iskustvom, a na oglas se možeš prijaviti do 9. lipnja.

Tvrtka Provectus Capital Partners, usmjerena na ulaganje i stvaranje vrijednosti u malim i srednjim poduzećima, zapošljava Analitičara (m/ž). Opis posla uključuje pružanje podrške iskusnijim članovima tima prilikom financijskog modeliranja i provođenja analiza, postinvesticijsko praćenje portfelja određenih tvrtki i istraživanje tržišta za strateški razvoj. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s barem dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Javi im se do 8. lipnja.

Kopun Group, grupacija u hrvatskom vlasništvu, pruža usluge računovodstva, revizije, poreznog i poslovnog savjetovanja. Ukoliko si zainteresiran za rad u stabilnom timu, pozivaju te na prijavu za radno mjesto Računovođa (m/ž). Izvrsnim kandidatkinjama i kandidatima nude dinamičan posao, kontinuirano usavršavanje, stjecanje novih znanja i vještina te ugovor na neodređeno. Svoj životopis im pošalji do 12. lipnja.

Zaposli se kao Prodavač (m/ž) u Lidlu! Ako se pitaš zašto odabrati upravo Lidl, možemo ti reći kako je razloga mnogo, ali izdvojit ćemo samo neke stvari koje ti nude: iznadprosječna primanja u maloprodaji, plaćene troškove prijevoza, sigurno radno mjesto, mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja te dva slobodna dana u tjednu. Uz rad na blagajni, posao podrazumijeva slaganje robe i održavanje čistoće trgovine. Javi im se do 07. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!