jačanje prodajne mreže

Tomislav Smolčec novi član Uprave METRO-a

11.07.2017 u 12:24

Bionic
Reading

Tomislav Smolčec preuzeo je funkciju izvršnog direktora operacija i člana Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska. Na novoj će funkciji biti zadužen za osnaživanje prodajne mreže i razvoj usluge dostave METRO-a.

‘METRO u Hrvatskoj ima više od 160.000 profesionalnih kupaca, a dostava prehrambenih proizvoda, posebno svježeg i ultra svježeg asortimana, igra ključnu ulogu u osiguranju konkurentnosti njihovog poslovanja. Daljnjim radom na unapređenju prodajne mreže i usluge dostave napravit ćemo još jedan korak u transformaciji METRO-a u partnera prvog izbora za profesionalne kupce, sa snažnim fokusom na HoReCa sektor i nezavisne trgovce’, izjavio je Tomislav Smolčec.

Tomislav Smolčec započeo je karijeru u METRO-u Hrvatska u svibnju 2015. godine na poziciji direktora prodaje i pridruženog člana Uprave, a u rujnu 2016. godine postaje direktor operacija zadužen za upravljanje prodajnim kanalima METRO-a.

U METRO je došao s pozicije Izvršnog direktora domaće prodaje i izvoza u Jamnici gdje je bio zadužen za organizaciju prodajnih odjela, implementaciju njihovih strategija te pregovaranje, definiranje cijena, asortimana i prodajni dio brand strategije za Hrvatsku i regiju.