NOVA USLUGA

Tisak predstavio Paketomate vrijedne deset milijuna kuna

14.04.2016 u 11:38

Bionic
Reading

Tvrtka Tisak iz sastava koncerna Agrokor Ivice Todorića, na više od 50 lokacija u svim većim hrvatskim gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Šibenik, Zadar, Karlovac nudi novu logističku uslugu – Paketomat

Paketomati su pozicionirani tako da zadovolje potrebe što više potencijalnih korisnika te da ovaj način dostave i preuzimanja paketa bude dostupan što većem broju ljudi u Hrvatskoj sedam dana u tjednu, od 0-24 sata.

'Ukupna vrijednost investicije Tiska u ovaj projekt iznosi deset milijuna kuna. Usluga Paketomata dodatno je unaprijeđena suradnjom s novim online mallom Abrakadabra kao strateškim partnerom, u kojem kupci vrhunskih domaćih i svjetskih brendova imaju i mogućnost odabira inovativne, jednostavne i povoljne usluge dostave putem Paketomata u bilo koje doba dana,' izjavio je Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Tiska.

'Tisak je u 2015. znatno ulagao u informatizaciju i unapređenje tehničkih i idejnih rješenja koja su uporište usluge Tisak paket. Uvedeno je obavještavanje putem SMS poruka, unaprijeđen je sustav track&trace za praćenja paketa, a pokrenuta je i nova web-stranica Tisak paket, putem koje korisnici mogu još jednostavnije i brže kreirati svoje narudžbe,' istaknuo je Darko Gašpar, direktor sektora kurirskih usluga u Tisku.