JAČANJE BRENDA

Tedeschijev novi veliki projekt: Cedevita iz aparata preko SMS-a

03.11.2015 u 06:52

Bionic
Reading

Atlantic Grupa, u većinskom vlasništvu Emila Tedeschija, planira do kraja godine postaviti u Zagrebu, Ljubljani, Beču i Salzburgu nekoliko samoposlužnih aparata za Cedevitu. To je testna faza velikog projekta kojim Atlantic želi osnažiti imidž svog važnog brenda u regiji, ali i na tržištu Zapadne Europe. U slučaju dobrih rezultata, Tedeschi je spreman u nj uložiti značajna sredstva

Cedevita do sada nije imala takozvane vending aparate.

'Riječ je o novom konceptu koji predstavlja inovaciju ne samo na regionalnoj već i na svjetskoj razini', objasnili su nam iz Atlantica.

Cedevita vitamin point, kako nazivaju aparate, komunicirat će s potrošačima putem smartphonea ili tableta. Platforma je mobilna aplikacija, prilagođena operativnim sustavima Android i iOS.

'Aplikacija našim korisnicima omogućava narudžbu, plaćanje i poklanjanje Cedevite putem mobilnog telefona/tableta. Osim mobilnih uređaja, Cedevitu je moguće naručiti i preko interaktivnog ekrana na samom aparatu. Plaćanje je moguće putem SMS-a, Pay Pala i, naravno, kovanicama', kažu iz Atlantica.

Dodaju kako je Cedevita jedan od ključnih brendova u strategiji internacionalizacije portfelja Atlantic Grupe na tržištima izvan regije.

Cedevitini samoposlužni aparati premijeru su imali na ovogodišnjem Expu u Milanu što je realizirano s tamošnjim Generalnim konzulatom Republike Hrvatske.