ministarstvo turizma

Sedam prijava na natječaj za direktora HTZ-a

05.06.2017 u 15:13

Bionic
Reading

Na natječaj za direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) stiglo je sedam prijava u zadanom roku, doznaje se iz Ministarstva turizma, iz kojeg dodaju da će te prijave posebno povjerenstvo za evaluaciju kandidatura pregledati u idućem razdoblju

Ne iznoseći druge detalje o pristiglim prijavama, kao ni kada će ih točno pregledati, iz Ministarstva dodaju da je još jedna prijava stigla izvan roka, pa se zbog toga neće pregledati.

"Sedam prijava koje su stigle u zadanom roku u idućem će razdoblju pregledati posebno povjerenstvo za evaluaciju kandidatura izabrano od strane Turističkog vijeća HTZ-a, kako bi utvrdilo koji od kandidata ispunjavaju potrebne uvjete za daljnju evaluaciju. Nakon toga, povjerenstvo će sastaviti i javno objaviti popis valjanih kandidatura s imenima i prezimenima pojedinih kandidata", poručuju iz Ministarstva.

Natječaj za izbor novog direktora Glavnog ureda HTZ-a trajao je 60 dana, a rok za prijave istekao je 30. svibnja u ponoć.

Do izbora novog direktora, njegove poslove obavlja dosadašnji direktor Ratomir Ivičić, koji je tražio razrješenje s te pozicije.