objavio Nadzorni odbor

Samanta Sofić nova predsjednica Uprave City Connect-a

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 25.03.2020 14:40
  • Objavljeno 25.03.2020 u 14:40
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: City Connect

Nadzorni odbor City Connect-a objavio je danas da se od 1. svibnja 2020. Samanta Sofić imenuje za novu predsjednicu Uprave grupe

'Samanta je iskusna međunarodna liderica u industriji outsourcinga poslovnih procesa, kontaktnih centara i prodajnih operacija. Pridružuje se City Connect-u iz A1 Slovenija', navodi se u priopćenju.

Ivica Mađura, sadašnji predsjednik Uprave, preuzima novu ulogu u Nadzornom odboru te nastavlja sa podrškom daljnjeg rasta poslovanja s glavnim naglaskom na Sjevernoj Makedoniji gdje je City Connect, početkom ove godine, postao većinski dioničar.

'U ovogodišnjem planu City Connecta-a je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta. Ivica je vodio City Connect kroz snažnu fazu rasta i odigrao ključnu ulogu u otvaranju međunarodnih tržišta istodobno razvijajući lokacije na više mjesta te potpisavši dva nova ugovora sa vodećim globalnim klijentima', izjavio je Marko Dagelić, predsjednik Nadzornog odbora City Connect-a.

'Sada moramo ispuniti svoja obećanja, našim zaposlenicima i klijentima. Snažni fokus je na izvrsnosti poslovanja i zadovoljstvu zaposlenika. Sretan sam i ponosan što Samantu dočekujemo kao novu članicu obitelji City Connect-a. Energija koju posjeduje i način na koji radi sa ljudima, dosadašnji rezultati i iskustvo, čini je idealnim vođom nadogradnje izvrsnog rada Ivice i cijelog City Connect tima. U našoj Upravi dame postaju dominantne i to nije slučajno. Od 4 člana, 3 su dame. Riječ je o vrhunskim i dokazanim stručnjacima sa iskustvom rada na odgovornim funkcijama u najvećim kompanijama. Očekujemo značajan porast operativne izvrsnosti', poručio je Dagelić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!