11. i 13. LISTOPADA

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci

04.10.2016 u 13:29

Bionic
Reading

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 12. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 11. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 13. listopada na Sveučilištu u Rijeci. U sklopu programa Sajma Agencija za mobilnost i programe EU, dugogodišnji partner i izlagač na Sajmu, predstavit će prvo nacionalno istraživanje o internacionalizaciji visokog obrazovanja u Hrvatskoj

'Osim što na Sajmu pojedinci mogu saznati korisne informacije o mogućnostima studiranja u Hrvatskoj i inozemstvu, Sajam predstavlja događaj na kojemu se susreću i umrežavaju domaći i inozemni stručnjaci i istraživači, predstavnici visokih učilišta te državnih institucija iz područja visokog obrazovanja iz Hrvatske i inozemstva. Time Sajam omogućuje kvalitetno informiranje o stipendijama i studijskim programima te sklapanje suradnje', istaknuo je Ninoslav Šćukanec, izvršni direktor IRO-a, organizatora Sajma.

Institut za razvoj obrazovanja utemeljen je 1999. godine kao neprofitna organizacija za razvoj, zagovaranje i provedbu politika visokog obrazovanja u Hrvatskoj.

Više informacija o programu Sajma dostupno je ovdje.