zračni promet

Ryanair u Hrvatskoj traži 40 radnika za kabinsko osoblje, evo što nude

07.12.2023 u 08:20

Bionic
Reading

Izgleda kako Ryanair nije krenuo samo u ekspanziju novih linija i rotacija u hrvatskim zračnim lukama već i u ponovno povećanje broja kabinskog osoblja u Hrvatskoj. Stoga je Ryanair najavio zapošljavanje novih 40 djelatnika koji bi se trebali pridružiti kabinskom osoblju u Hrvatskoj

Kao što je to već radila u više navrata, Ryanair grupacija ponovno organizira dan otvorenih vrata u Zagrebu kako bi povećala broj članova kabinskog osoblja u Zagrebu i Zadru za svoju podružnicu Lauda Europe, piše portal Croatian Aviation.

Osim povećanja broja linija u hrvatskim zračnim lukama, jedan od razloga zašto je otvorena potraga za novim kabinskim osobljem je sasvim sigurno ambiciozan plan Ryanair grupacije koja želi doseći brojku od 300 milijuna putnika godišnje do 2034. godine.

Kako bi pronašli odgovarajuće kandidate, Lauda će održati dan otvorenih vrata za zapošljavanje kabinskog osoblja u utorak, 12. prosinca u 10 sati u Hilton Conference & Event Center koji se nalazi na adresi Radnička cesta 21, Zagreb.

Na samom događaju svi sudionici će imati priliku čuti više informacija o tome kako izgleda radni dan kabinskog osoblja Laude, ali i nešto više o samoj aviokompaniji.

Lauda je kao mamac za potencijalne zaposlenike istaknula neke od benefita kao što su paketi nagrađivanja, odlične prilike i pogodnosti za razvoj karijere, kao i mogućnosti putovanja s popustom prema više 230 odredišta unutar Ryanair grupe.