16. i 17. STUDENOG

Rezervirajte datum za konferenciju Dani native oglašavanja 2016. u Berlinu

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 04.10.2016 10:38
  • Objavljeno 04.10.2016 u 10:38
muškarci žene laptop tablet računalo

muškarci žene laptop tablet računalo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodeća europska konferencija native oglašavanja se vratila, a ove godine dolazi u Berlin. 16. i 17. studenog u hotel Estrel Berlin

Konferencija Dani native oglašavanja je dvodnevni poziv za buđenje izdavača i marketingaša koji žele razumjeti i napredovati u jednoj od najperspektivnijih marketinških disciplina u plaćenim medijima – native oglašavanju.

Native advertising je vrsta sadržaja koja u posljednje vrijeme izaziva brojne polemike, a Odjel za medijske i digitalne usluge HT-a ga je u okviru tportala uveo na domaće tržište već krajem prošle godine pod nazivom tnative. Tportal tnative sadržaj jedinstven je po vrlo viskoj kvaliteti proizvedenog sadržaja, jedinstvenoj metodologiji i pristupu čitatelju te vrhunskoj marketinškoj strategiji.

Potencijal za native oglašavanje je ogroman – procjenjuje se da će potrošnja za native oglase narasti sa samo 4,7 milijardi $ u 2013. na 21 milijardu $ u 2018. Godini (prema Business Insideru). Međutim, da native oglašavanje ne bi postala još jedna iscrpljena marketinška disciplina, svi moramo pojačati našu igru i biti svjesni kako se disciplina razvija, kako se mjeri učinak, i s tim kako uskladiti cijenu, ističu organizatori.

Postoji bolji način da dođete do publike i budete relevantni i Dani native oglašavanja 2016. pomoći će vam da uspijte upravo s tim. Unaprijedite vašu praksu i ostvarite uspjeh s native oglašavanjem.

Saznajte više i kupite ulaznice ovdje: http://nativeadvertisinginstitute.com/conference/

Konferencija je upakirana u dva dana pametnih tema, inspirativnih slučajeva, temeljnih saznanja i djelotvornih alata. Saznajte kako iskoristiti native oglašavanje iz perspektive brenda i iz perspektive izdavača.

Iz prve ruke naučite sve o disciplini native oglašavanja, proširite svoju profesionalnu mrežu i susretnite najveće svjetske stručnjake i najtalentiranije praktičare iz raznih brendova, medija i agencija.

Kao ekskluzivni hrvatski službeni medijski partner konferencije Dani native oglašavanja, tportal vam osigurava najbolji konferencijski popust. Korištenjem koda za popust HTNETNAD pri kupnji ulaznica dobit ćete 100 € popusta na cijenu.
Pogledajte popis govornika i kupite kartu ovdje: http://nativeadvertisinginstitute.com/conference/

Veselimo se vašem dolasku 16. i 17. studenog, 2016. u Berlinu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!