GORDANA ZAGOREC

Putnička agencija DC Travel ima novu direktoricu

25.09.2015 u 10:56

Bionic
Reading

Erste Card Club (ECC) imenovao je Gordanu Zagorec direktoricom putničke agencije DC Travel, a koja će svojim stručnim iskustvom iz područja turizma i marketinga doprinijeti unapređenju poslovanja agencije te jačanju njene tržišne pozicije, poručeno je iz te tvrtke u petak

Gordana Zagorec na čelo DC Travela dolazi iz turističke djelatnosti. Između ostalog bila je direktorica marketinga i prodaje Maistre u Rovinju, a u koju je prešla s pozicije direktorice marketinga i prodaje PBZ American Expressa. Isto tako bila je voditeljica hotela Korinjak na otoku Ižu te izvršna direktorica Hotela Pag. Prije imenovanja na mjesto direktorice DC Travela radila je u Millenium promociji kao strateška savjetnica i voditeljica specijalnih projekata iz područja turizma, marketinga i odnosa s javnošću.

Pored bogatog iskustva u turističkoj djelatnosti, predavačica je na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment te je članica FIJET-a Hrvatska, Svjetske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu.

Na Sveučilištu u Trstu 1997. završila je poslijediplomski stručni MBA studij iz međunarodne ekonomije, a u Osijeku 1996. diplomirala je na Ekonomskom fakultetu, smjer marketing. Odlično poznaje talijanski i engleski jezik.

Njezina prethodnica Slađana Petrović svoju karijeru i dalje nastavlja u DC Travelu, na poziciji zamjenice direktorice za poslove financijske operative i B2B segment.