NAGRADNJAČA

Prof. Kotler u Zagrebu

21.06.2009 u 12:00

Bionic
Reading

25. rujna 2009. godine prof. Kotler dolazi u Zagreb, gdje će održati jednodnevno predavanje za marketinške stručnjake iz Hrvatske i susjednih zemalja. Odgovorite točno na pitanje i osvojite svjetski priznate naslove iz marketinga

Philip Kotler na temelju svog bogatog iskustva na globalnom tržištu opisuje brojne primjere i poslovne slučajeve suvremenog marketinga. Prepoznajte u tome nove poslovne mogućnosti za vas, vašu tvrtku i suradnike.

Profesor Kotler će i ovoga puta s vama podijeliti svoja razmišljanja o budućnosti i izazovima marketinga u 21. stoljeću, te vas uputiti kako uspješno pobjeđivati u kriznim situacijama.

Dovoljna je samo jedna ideja koju ćete s ovog inspirativnog događaja ponijeti sa sobom kako bi se sve uloženo višestruko vratilo i isplatilo. Stoga nemojte propustiti neponovljivu prigodu osobno čuti, razgovarati i fotografirati se s prof. Kotlerom

Omogućite svojem timu ljudi da prisustvuje predavanju te stekne nova znanja, iskustvo te kontakte koji će u budućnosti biti od velike važnosti i vama i vašoj tvrtki.

Predavanje u Zagrebu podijeljeno je na 4 dijela:

•Promicanje uloge marketinga i odnosa unutar poduzeća
•Traženje novih povoljnih prilika
•Traženje novih puteva komunikacija
•Primjena novih tehnologija i mjerenja rezultata marketinga

Predavanje organiziraju ZŠEM (Zagrebačka škola ekonomije i managementa) i MA-TE d.o.o., izdavač hrvatskih prijevoda knjiga prof. Kotlera. Više o knjigama provjerite na web stranici www.mate.hr.

Pravovremenom narudžbom ulaznica na web stranicama www.kotler2009.com ili www.mate.hr osigurajte mjesto za vas i vaše suradnike na ovom nezaboravnom predavanju i cjelodnevnom događaju.

Koje tri knjige profesora P. Kotlera je do sada objavila Nakladnička kuća Mate d.o.o.?

a) 'Osnove marketinga', 'Moderni menadžment', 'Marketing u javnom sektoru'
b) 'Upravljanje marketingom', 'Marketing', 'Marketing u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu'
c) 'Osnove marketinga', 'Upravljanje marketingom', 'Marketing u javnom sektoru'


Dobitnici nagrada su:
Martina Jakopović
Tanja Čuraković
Marta Pribanić
Gorana Štefanac
Ivana Zoretić