NAJFIT PODUZEĆE

Pripremite se za B2B RUN na godišnjem odmoru

10.08.2016 u 14:35

Bionic
Reading

Ljeto je u punom jeku, a poslovne urede i vrući asfalt, većina zamjenjuje toplim morima i plažama ili pak planinama. Oni sportskog duha ne miruju ni tada jer svatko tko se sportom bavi rekreativno ili pak trenira za natjecanja, na teži način je zasigurno naučio koliko je važno zadržati kontinuitet u treningu, jer ono propušteno nije lako nadoknaditi

Oni pak koji tek razmišljaju o tome da se aktivnije bave treniranjem nekog sporta, ljeto mogu iskoristiti kao odličan uvod u sportsku priču koja donosi korist tijelu i duhu, ali i poslovnom uspjehu.

Ako ste još u potrazi za idealnom aktivnosti, predlažemo sport koji omogućuje boravak na svježem zraku, u ugodnom društvu kolega koji dijele vašu strast te koji, osim tenisica ne zahtijeva ništa drugo, a to je trčanje. Trčanjem se već zarazio velik dio zajednice, posebice poslovne, što je potvrdilo i više od 1000 trkača na jedinstvenoj poslovnoj utrci B2B RUN koja se prvi put održala prošle jeseni u Zagrebu. Ista se utrka ove se godine već trčala u Rijeci, Splitu i Osijeku, a velika završnica sprema se 15. rujna u Zagrebu gdje se očekuju trkači poslovnjaci iz cijele Hrvatske.

Ako je vaša nova 'ljetna' odluka početi s trčanjem ili vam trčanje već kola krvlju, donosimo nekoliko savjeta kako se na godišnjem odmoru pripremiti za ovu jedinstveno poslovno – sportsko druženje.

Pokušajte aktivno trenirati barem dva do tri puta tjedno. Potrebno je izdvojiti svega sat vremena, a ako se već nalazite na moru, jedan od treninga trčanja možete zamijeniti treningom plivanja.

Ako tome pridodate i vožnju bicikla, odbojku na pijesku i sl. jamčimo da, ne samo da ćete održati, već ćete i poboljšati svoju kondiciju. Treninzi ljeti trebali bi svakako biti lakšeg intenziteta no možda ipak dužeg trajanja. Birajte rane jutarnje ili kasne večernje sate kada temperatura zraka nije previsoka, koristite kremu sa zaštitnim faktorom, odjenite se lagano, i pronađite svoju idealnu trkaču oazu.

Trčanje uz more poseban je užitak koji ima blagotvoran učinak na cijelo tijelo te djeluje iznimno opuštajuće i smirujuće. Uz sebe uvijek imajte bočicu vode jer je važno nadoknaditi izgubljenu tekućinu tijekom vrućih ljetnih dana. Nakon trčanja osvježite se konzumiranjem voća s velikim udjelom tekućine poput lubenica, dinja, breskvi, jabuka i grožđa.

Garantiramo da ćete se nakon svakog treninga osjećati bolje, ispunjeno i nadasve ponosno. Krenite već danas i pripremite svoje tijelo za drugu po redu poslovnu utrku B2B RUN. Prijave traju do 22. kolovoza, a prijaviti se možete putem službene web stranice. Čekamo vas na startnoj liniji.