PREDAJE BORIS CIZELJ

Prijavite se na besplatnu radionicu o lobiranju

  • Autor: D. J.
  • Zadnja izmjena 10.09.2015 11:04
  • Objavljeno 10.09.2015 u 11:03
Boris Cizelj

Boris Cizelj

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Alert

Lobiranje se ne odnosi samo na poslovnu sferu života - lobiramo svi, čak i u privatnom životu. To znači da smo svi ponekad lobisti, često nesvjesno. No, postoji razlika između dobrog i lošeg lobista, a o tome će govoriti dr. Boris Cizelj, dugogodišnji lobist u Bruxellesu i predavač Doba Fakulteta, koji će održati besplatni online seminar na temu lobiranja, u srijedu, 16. rujna s početkom u 20 sati

Boris Cizelj govorit će o tome zašto poznavanje lobističkih vještina može koristiti u svakodnevnom životu te čime moramo ovladati kako bismo postali uspješni u lobiranju. Također, govorit će o definiciji lobiranja i njegovim oblicima, kao i o metodama rada i instrumentima lobiranja. Na kraju predavanja sudionici će Borisu Cizelju moći postavljati pitanja, a seminar će se održati na hrvatskom jeziku te će trajati 45 minuta.

Broj mjesta je ograničen. Osigurajte svoje mjesto i prijavite se online.

Dr. Boris Cizelj dugogodišnji je lobist u Bruxellesu, predsjednik Uprave Slovenskog privrednog i istraživačkog udruženja u Bruxellesu i nekadašnji veleposlanik Jugoslavije u Australiji. Svoja bogata istraživačka i lobistička iskustva prenosi kolegama iz sektora gospodarstva jer, pored rukovođenja Slovenskog privrednim i istraživačkim udruženjem, u Bruxellesu dočekuje delegacije slovenskih poduzeća, organizira njihovo obrazovanje i posreduje između njih i organa Europske unije. Živi i radi u Bruxellesu.

Doba Fakultet je najveći privatni fakultet u Sloveniji s tradicijom, kvalitetom, EU standardima, akreditiranim i suvremenim bachelor i master programima na hrvatskom jeziku. Poznat je po svojim suvremenim online studijima koje izvodi već 15 godina. Jedini je fakultet u jugoistočnoj Europi s međunarodnom akreditacijom online studija UNIQUe. Izvodi bachelor i master programe na slovenskom, hrvatskom, srpskom i engleskom jeziku sa 750 studenata godišnje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!